Tak poradte, s cim na to - nejakou salu omotanou kolem ruky nebo lyzarsky rukavice

Rychi píše:Prave jsem si poridil box. pytel, hlavne na trenink uderu a kopu (co taky jinyho), ale nemam zadny rukavice, takze boucham jenom tak pestma. Ani to moc neboli a navic si tim doufam zesilnuju kosti, ale bojim se, ze bych si s tim mohl neco udelat (nejaky otoky nebo tak)
Tak poradte, s cim na to - nejakou salu omotanou kolem ruky nebo lyzarsky rukavice? Diky
ukropcany píše:4Boris - skúšal si niekedy búchať do mechu hodinu bez rukavíc? Čo úder, to bomba? Myslím, že nie...
ukropcany píše:4Boris - skúšal si niekedy búchať do mechu hodinu bez rukavíc? Čo úder, to bomba? Myslím, že nie...
Panda píše:2 harumoto:
Asi to bude tím že mi nikdo nikdy nevyvětloval techniku bouchání do Makiwari ale musim se přiznat že mi k srdci moc nepřirostla..nevím proč.
Myslím si jako simulace soupeře je naprosto nevhodná, počítám že se na ní procvičují jiné principy jinak by nevydržela tak dlouho v sylabu kdyby byla k ničemu, ale nvím jaké.
Nemáš k tomu nějáké info , link , zkušenost?
ukropcany píše:4boris:
- intenzita - ja idem na mechu vždy na 100%, idem tak, aby som mal priemerný pulz na 3-minútové kolo min. 175
- tvrdosť - mal si pocit, že moje zvedáky na rebrá nemali úspech? Všetci padli... škoda, že si nepospároval...
- WT intenzita - spomeň na sviečku...![]()
ukropcany píše:4boris:
- intenzita - ja idem na mechu vždy na 100%, idem tak, aby som mal priemerný pulz na 3-minútové kolo min. 175
- tvrdosť - mal si pocit, že moje zvedáky na rebrá nemali úspech? Všetci padli... škoda, že si nepospároval...
- WT intenzita - spomeň na sviečku...![]()
ukropcany píše:4NIK - možno to skúsim v tej 60ke...Asi by som teraz totiž nezapadol do kolektívu...
![]()
P.S. Pozdrav dong_wu...
Inak tie pytlovky sa používajú práve preto, že v boxe sa búcha ozaj strašne veľa... Aktívny zápasníci majú za týždeň desiatky kôl mechov a láp a keby mali búchať holými rukami, tak skončia veľmi zle... ak si niekto buchne raz za týždeň 10 minút, tak pytlovky ozaj netreba, ale kto sa chce naučiť mať tvrdý úder, tak s holou rukou mu to bude veľmi dlho trvať. Ja napr. keď mám pre chorobu nejakú pauzu, tak prvý tréning mám po pytloch aj tak do krvy zodranú kožu...
4boris - ja Ti to ukážem, ale predvedieš aj Ty niečo? To, že kondička so sviečkou nič nemá som si myslel len do 16...Ale keď tam zaznelo, "mne už boli ruka", tak som zmenil názor...
![]()
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník