Jestli mi nějakou dohodíš tak máš u mě jachtu na Sicílii

SiuLouFu píše:Ale odpovedi na sve otazky jsem se stejne nedovedel
luen píše:SiuLouFu píše:Ale odpovedi na sve otazky jsem se stejne nedovedel
Nikdo nenapíše, že mu to nechodí ... To hrdinové a znalci bojovníci nedělajíNáhodou o ženských se povídá dobře a vždy je to přínosné ...
![]()
SiuLouFu píše:To nepopiramAle odpovedi na sve otazky jsem se stejne nedovedel
ly píše:SiuLouFu píše:To nepopiramAle odpovedi na sve otazky jsem se stejne nedovedel
Mozno nechceli rusit zatisie s kozliatkami.![]()
Ale na rovinu, odpovede na svoje otazky si predsa vedel uz ked si sa ich pytal, nie?
luen píše:Nikdo nenapíše, že mu to nechodí ... To hrdinové a znalci bojovníci nedělajíNáhodou o ženských se povídá dobře a vždy je to přínosné ...
![]()
SiuLouFu píše:luen píše:Nikdo nenapíše, že mu to nechodí ... To hrdinové a znalci bojovníci nedělajíNáhodou o ženských se povídá dobře a vždy je to přínosné ...
![]()
Ja vim - poznani pravdy o BU nekdy hodne boli. A zensky jsou jako tema rozhodne mene bolestivi (teda kdyz se o nich zase jenom mluvi a clovek se moc nepousti do praxe)Ale s timhle maji prece ti panove velkou zkusenost, ne?
NIK píše:SiuLouFu píše:luen píše:Nikdo nenapíše, že mu to nechodí ... To hrdinové a znalci bojovníci nedělajíNáhodou o ženských se povídá dobře a vždy je to přínosné ...
![]()
Ja vim - poznani pravdy o BU nekdy hodne boli. A zensky jsou jako tema rozhodne mene bolestivi (teda kdyz se o nich zase jenom mluvi a clovek se moc nepousti do praxe)Ale s timhle maji prece ti panove velkou zkusenost, ne?
Počkej doufám že nenarážíš ohledně těch ženských na mě.Já se vůbec nevytahoval.Vždycky danou ženu těsně před aktem upozornim že ho mam malýho a že sem lehce impotentní![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NIK píše:No je pravda že mám podobný názor jako jeden z mých bývalých Sifu a už sem si to i zjistil.Taichi na bojové úrovni (ale opravdu na bojové!)ovládá v celé Čr tak deset lidí...![]()
![]()
SiuLouFu píše:NIK píše:No je pravda že mám podobný názor jako jeden z mých bývalých Sifu a už sem si to i zjistil.Taichi na bojové úrovni (ale opravdu na bojové!)ovládá v celé Čr tak deset lidí...![]()
![]()
No, a nechtel by si je vyjmenovatS nimi bych si chtel prave o teto problematice popovidat
Pokud tyto jmena nechces uverejnit v diskuzi, tak mi posli, prosim, pripadne SZ. Predem dekuji
NIK píše:Ale musí se to cvičit fakt tradičně se všim všudy.®ádné á la MC Donalds Vás vítá![]()
![]()
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků