ukropcany píše:4jendis - ďakujem, cením si tú námahu a ľutujem to sklamanie, ktoré si musel zažiť...
ani ne...já něco podobného čekal....

Moderátor: Picard
ukropcany píše:
®e niekto niekedy prehral s džaponcom ešte neznamená, že sú džaponské BU porovnateľné s ostatnými... OK, Royce prehral, ale 300 iných zápasov vyhral... a keď už sa bavíme o K-1, tak čo toto tak sledujem, tak Musashi trénuje v thajsku (viež, že ako jeden z mála ho sekol Sefo - boxer) a Shilt porazí každého vďaka totálnej fyzickej prevahe. Feitosa je gut, toho beriem, ale tuším okrem Hugu nikto tam nikdy nič s karate nevyhral (okrem Shilta). Keby to bolo tak ako píšeš, tak džaponci ovládajú všetky smery BU, pričom nikde nevyhrávajú, v K-1 max dokonca museli zmeniť pravidlá, aby tam vôbec ostali...
No a aby toho nebolo málo, tak Oyama bol kórejec...
![]()
Strašne sa mi páči ako sú krútiš jak prd v gaťoch a stále vyťahuješ toho a onoho senseia namiesto toho, aby si nastavil vlastnú kožu. Ty sa ozaj za nič nemáš? Čo sa týka toho, že si nás nevidel bojovať - mal si možnosť... ale od aikida by tam aj tak nikto nikdy neprišiel... takže nás aj tak nikdy bojovať neuvidíš... ale ako som tu už písal - keď bude najbližšie nejaký sparing ľudí z tohoto fóra, radi «a uvidíme a prosím prines aj niekoho kto cvičí 10, 11, 12, 13, 14 a 15 rokov... ďakujem.
RainBows píše:Jo aikido je dobrá věc ,když už nic tak jsou tam dobří lidi ,a člověk si najde nové přátele,dobře si pokecá,aikido sbližuje![]()
Akorát mě mrzí ,že nemůžu najít na google a polským vyhledávači nic o tom tanakovi rád bych viděl to video nebo aspon fotky,ono to najde tanaka ,ale hodněkrát je to někdo jinej.
defendu píše:4kik
Můžu se tě zeptat o co ti jde?Co chceš svými litaniemi dokázat?Chceš dokázat,že aikido funguje?Pokud ano,tak proti komu nebo čemu?Kdyby jsi psal,že ho děláš kvůli čemukoliv jinému,ale ne kvůli tomu,aby jsi se naučil bojovat,tak se to dá pochopit,ale to jsem z tvých příspěvků nepoznal.
Uvědom si,že kdyby bylo aikido tak skvělé pro boj, jak se tu snažíš prezentovat,tak by jsi ho tady nemusel tak úzkostlivě a směšně bránit,bylo by to zbytečné,nikdo by nepochyboval.Všiml sis,že např. o boxu takhle nikdo nepíše a že ho tudíž nikdo nemusí obhajovat?
Píšeš o Tanakovi,myslíš Kouichi Tanaku?Měl jsem tu možnost pod ním kdysi cvičit a...,prostě aikido,nic vícMimochodem 25 až 29.října bude u nás v Plzni,jezdí sem dost často.
Kdy už prostě aikidisti pochopí,že aikido nebylo vytvořeno primárně pro boj,ale pro pochopení BUDO (ne BUJUTSU)
možností v té technice ať to byl podmet nebo cokoliv jiného chci jen říct ,že ta technika se dá cvičit mnoha způsoby ne jen jemně jak to vidíte ,ale i ...co je na tom směšného?
marvin píše:možností v té technice ať to byl podmet nebo cokoliv jiného chci jen říct ,že ta technika se dá cvičit mnoha způsoby ne jen jemně jak to vidíte ,ale i ...co je na tom směšného?
- no to, ze to proste takto nefunguje.
ps: ked mas nutkanie niekoho o niecom presvedcit budes to musiet urobit ty sam a neposielat ho stale za nikym inym. Nie je ti to uz trapne ?
ukropcany píše:Toto je "ten" Tanaka, ktorého myslíš? http://www.k3.dion.ne.jp/~takemusu/lesson001.html Ak áno, tak radšej nikam necestuj, pretože toto je bohapustý happystyle... zlatý Google...Tí útočníci sú ako z pomocnej školy...
ukropcany píše:ach yo... ale ja hovorím o útočníkoch... Ty si totálne mimo... absolútne nerozlišuješ podstatné od nepodstatného... on na tom videu nič neukázal už len preto, lebo ten plebs okolo neho nevie vôbec útočiť...©ak sem postni také video, kde je niečo iné... ale keď sa prezentuje týmto, tak je to prúser...
kik píše:a Aikitoho iai je asi co?šumění meče ve větru Orthe ty jsi fakt ma....
ukropcany píše:4majkx - aj ja mám problémy s jedným aikiďákom... robí aikido asi 8 rokov... ale 5 rokov robí aj MT... nasekal by na kopu všetkých v klube zhora dole... ale to nie je zásluha aikida...
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků