Merim 182/65kg(celkem hubenej) a chodim asi rok do posilky(svaly nic moc, ale neco malo prece jen nabehlo

technosmazka píše:Zdravim chlapaci....koukam ze je tady celkem dobra parta tak doufam ze me nekdo poradi![]()
![]()
Merim 182/65kg(celkem hubenej) a chodim asi rok do posilky(svaly nic moc, ale neco malo prece jen nabehlo)....nedavno jsem se nejak nepohodli s kamosem a ja mu natahl(byl jsem trochu opilej) ..... a od te doby premyslim ze bych se mel neco vic naucit ohledne sebeobrany.....je me 18 roku a sobotni vikendy travim hodne casto na diskotece kde dochazi k potyckam mezi jedinci hodne casto!!..tak jsem si objednal celkem kvalitni boxerske rukavice (2pary) a dnes jsem zacal u nas v baraku s bratrem trenovat.....mlatili jsem se hlava nehlava (boxersky rukavice jsem mel na sobe poprve v zivote
tak si dovedete predstavit jak to dnes vypadalo) ale myslim ze na prvni trening to nebylo spatny ....po 15 minutach bitky jsme byli uhnani jako kdyby sme behali maraton.......dostal jsem celkem dost prudkych ran do obliceje a do nosu
............zajima me vas nazor, jestli timhle zpusobem zkvalitnim sve dovednosti ohledne poulicnich bitek atd........dal bych se chtel zeptat jestli je vhodne koupit chranic na zuby...dnes sem jednu dostal do zubu a trochu to citim......pokud ano, jde to sehnat normalne ve sportu nebo to musim koupit pres internet? ......jo a jeste neco...bydlim celkem v zapadakove, tagze kurz bojovych umeni v okoli 20KM neni
dekuji za radu..mejte se krasne
Huty píše:no ja nevim ale naucit se jenom boxovat,protoze kdyz narazis na nejakyho mamlase tak nez se snazit s nim boxovat ,tak si myslim ze by bylo lepsi mu nasadit nejakou paku nebo neco podobneho ,prodava se hodne vyukovejch kazet kde sou ruzny styly treba musado atd...Jinak nejakej streetfight si myslim ze je f pohode zoceli te to ,horsi je kdyz to je nejakej zakernej curak a vytahne kudlu
Huty píše:no ja nevim ale naucit se jenom boxovat,protoze kdyz narazis na nejakyho mamlase tak nez se snazit s nim boxovat ,tak si myslim ze by bylo lepsi mu nasadit nejakou paku nebo neco podobneho ,prodava se hodne vyukovejch kazet kde sou ruzny styly treba musado atd...Jinak nejakej streetfight si myslim ze je f pohode zoceli te to ,horsi je kdyz to je nejakej zakernej curak a vytahne kudlu
Senior píše:...když už si budeš otužovat ty holeně válečkem na nudle, ťukni se s ním semtam i do hlavy, ona taková rána do hlavy je taky labůžo...![]()
- ne, ber to jako vtípek, tomu válečku nešlo odolat
DrGlock píše:Problém je, že páku v bitce neuděláš. Na tréninku to sice vypadá a funguje pěkně, ale v boji, kdy je tvé tělo pod vlivem adrenalinu, ti přestane fungovat jemná motorika a zvládneš udělat jen hrubý pohyby.
Lada píše:2DrGlock: ehm, co je podle tebe jemná motorika? a jak jsi přišel na to že pod vlivem adrnalinu ti přestane fungovat
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 0 návštevníků