OpenYourEyes píše:OMG co to delam,uz se ponizuju aji pomlouvat takovy zmrdy ..jezisi!!
a jeste jednou to upravim protoze sem nerekl to co sem chtel :podle toho co ja vim,tak vic ciganu zije v cesku nez italii to za prve ,za druhe vim ze steny civilizace v cesku se nachazi tak nekde mezi vepro knedlo zelo a pivem ,a za treti vim ze nikdo z vas az na par lidi ktere tady uznavam ale ti se nastesti neozvali tady nemaji dost zkusenosti se me ani dotknout,na toz tak mi rozbit hubu,to neni jen o mluveni Marecku,to chce taky pro to delat a zarucujju ti,ze mas pred sebou jeste hodne dlouhou cestu me ju rozbit,ale samozdrejme mas moznost:
Via Marangoni 78
Klub:Eurobody
Italia
RO
VE
1. Víš toho ještě málo - nejenom o Itálii a počtu cigánů... (hodně cigánů, co tady v Čechách znám tvrdí, že jsou Italové

))
2. Proč bych ti měl hubu rozbíjet já? To si myslíš, že mlátím zamindrákované puberťáky?
3. Radši se věnuj těm svým tanečkům, co předvádíš na svých slavných videích a nediskutuj na odborných fórech!
4. Proč se podepisuješ William Cheung???
P.S. 4Graver - Super, už jsem si o něm něco našel...Bože, to se ani nechce věřit, co je to za exota