Anonymní píše:ahojkychtela bych se zeptat, jestli nevite nekdo neco blizsiho o viet vo dao. videla jsem to na nejake exhibici a docela se mi to libilo.
laada píše:jojo, kralovska rodina to je jeho oblibenej part :-]
Anonymní píše:Anonymní píše:ahojkychtela bych se zeptat, jestli nevite nekdo neco blizsiho o viet vo dao. videla jsem to na nejake exhibici a docela se mi to libilo.
Anonymní píše:Anonymní píše:Anonymní píše:ahojkychtela bych se zeptat, jestli nevite nekdo neco blizsiho o viet vo dao. videla jsem to na nejake exhibici a docela se mi to libilo.
Zdravím a na jaké exibici? Snad Budoshow nebo jinde? Pokud máte zájem tak na seznamu Viet Vo Dao, nebo www.Hyperlink.cz a tam hledat v odkazu kung fu či Viet Vo Dao nebo Thieu Lam Tu. Jinak nejlepší by bylo jít na kungfu.ssps.org
katana píše:No já jeho cvičení nikdy neviděl, ale pokud cvičí stejně jako jeho žáci, je mi ho docela líto, bez urážky...:-] To, co jsem viděl na exhibicích mi v kontrastu s tím, že se neustále ohánějí "nezdegenerovaným kung-fu" a "dokonale účinným sebeobranným systémem", připadá jako prázdné máchání rukama, které navíc vypadá hrozně. Když si k tomu přidám zašťiťování se "požehnáním od velmistra stylu, mongolského korunního prince" a jménem Nguyen (kterým se Christian řadí k královské dynastii, přičemž s ním toho jméno ovšem sdílí tak 50% obyvatel vietnamu:-))), je to pro mě dost důvodů, abych se od vietnamských stylů držel dál, no offence...
F4ust píše:1) to jsou jenom hrátky se slovy
2) v tomhle se nevyznám, každopádně shaolin jsem nějaký ten pátek cvičil, co vy? V tom co jsem viděl na Budoshow jsem nepoznal z shaolinského kung-fu vůbec nic, tak nevím. Každopádně na vaší jarní exhbici rád přijdu.
3) dost možná nechápu (ačkoliv se vy i já hlásíme ke kung-fu a přitom se vaše cvičení od čínského liší téměř vším..??), každopádně mi subjektivně vaše ukázka již tři roky po sobě připomíná vystoupení lidí, kteří splácali dohromady mnoho věcí a ani jedna moc efektně ani efektivně nepůsobí, ať už jde o dost neohrabané kopy (a nějakou souvislost s "filosofií stylu" se nenechám cpát do hlavy) nebo podivné nerozluštitelné máchání rukama, které mi připomíná parodii na hungga.
4) strýček byl císařským vojákem v zemi, která byla již od poloviny 19. století francouzskou kolonií?? Asi je Chris starší než jsme si všichni mysleliObraťme list, budu jen rád, pokud mě zasvětíš do souvislostí, co má společné číské kung-fu, vietnamské viet vo dao (o kterém jsme se tu dřívě dozvěděli, že je výmyslem francouzských kungfistů toužících po své minutce slávy) a mongolský princ (KDO TO JE?).
5) "Naše škola se spíše zabývá bojovým principem těchto umění než ukázkami" - to ve vašem zájmu doufám. Upřímně, neumím si představit, jak chcete provádět to co jste předváděli na budoshow v rukavicích, skoro bych se vsadil že během žádné sestavy nepadl ani jediný úder pěstí, každopádně díky za nabídku. Mimochodem, otázka navrch, proč jsem zatím nikdy nikde (BUdoshow Brno, Budoshow Praha 2000/2001/2002/2003) neviděl cvičit Christiana, jaké s ním máte vztahy a proč sám neprezentuje to co učí? Možná bych si upravil názor na to co cvičíte.
Zpět na ostatní asijská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník