Pohádky v BU

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Re: .

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 12:43

[quote="luen"]Vlado chceš omluvu? Přijd si pro ni!!! Telefon, e-mail i adresu školy máš, tak se budu těšit na to jak si to v klidu vyříkáme! Ale mam chut si za tu navštěvu u nas ve škole učtovat penize např. 150,- Kč a pak tady zhasnout :D Aspon na ty své monokly neuvidíš - hrdino. Byl jsi zrovna tak ironickej jako my všichni a SiuLouFu ses vysmál, že za to černé divadlo zaplatil, takže se hod do pohody :wink:

Chtěl jsem tě podpořit (proto přátelské pozvání do naší školy), že už ses srovnal a že už nepíšeš takové bludy jako pod svým starým nickem. Chtěl jsem ti dát najevo, že ocenuji práci toho psychologa nebo psychiatra, který na tobě zapracoval, ale jak je vidět dlouho se udržet v mezích normy ti ještě dlouho nepůjde. ©koda, ale především tvoje!

Děláš si zbytečné nepřátele a zbytečně si svou léčbu komplikuješ!!![/quote]

Hm...přesně tohle sem očekával-klasika-nic nového-když dojdou argumenty-výzva k souboji a další urážky.Teď ses předvedl výborně...
Kde bereš tu jistotu že sem psal Siu Lou Fu ironické reakce???O tom nic nevim.Jen sem se ho ptal kolik jim za to zaplatil atd..Ale výsměšky následovaly..od něj..Nelži nám ani sobě.Padly tady urážky a na tvé pozvání ti kašlu.Kdyby si byl na úrovni tak to přiznáš.Sem rád že sem na ten čaj předtim nedorazil.Intuice mne nezklamala jako vždy!
Ponižovat-zesmněšňovat-to je součást Vašeho Marketingu...bohužel 8O
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 12:44

[quote="Angus"][quote="NIK"]
Hele ty se neser do něčeho do čeho ti nic není a to jak používám "quote" do toho ti taky nic neni.Na pivo s tebou nechodim a v životě sem tě neviděl.
Děkuji[/quote]
Niku, Marvin to myslel dobře. Mne to také nebaví pořád luštit, kde končí citovaný příspěvek někoho jiného a kde začíná Tvoje reakce. Myslím, že to patří ke slušnosti komunikace, tak to nesváděj na změnu stylu. :roll:[/quote]

Tak se prostě musíš snažit příspěvky rozlišovat-aspoň zapneš víc mozkovnu :wink: :lol:
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod henk » pát 03. lis, 2006 12:46

Vladiku ,to je dnes ale pocasi ,co? Podivej se z okna ,to se nam ale pekne stahujou mracna ,vid?........
henk
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 12:48

[quote="henk"]Vladiku ,to je dnes ale pocasi ,co? Podivej se z okna ,to se nam ale pekne stahujou mracna ,vid?........[/quote]

Jo jo-sněží a večer mají být mínusy-důsledek globálního oteplování je na světě...

Nebo že by "jaderná zima"???

:?: :lol: :roll: :idea:
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » pát 03. lis, 2006 12:56

:roll:
Naposledy upravil marvin dne sob 16. pro, 2006 14:29, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

.

Příspěvekod luen » pát 03. lis, 2006 12:57

Tak to jsi to špatně pochopil, žádné argumenty mi nedocházejí - čím taky ke tvé diagnoze argumentovat. Až ti budu chtít srovnat fazonu, tak si tě nemusím zvát do školy, ale můžu si za tebou zajít sám - nohy mi slouží neboj nic!

Tu jistotu beru z toho co jsi napsal a jaké smajlíky si k textu přiložil. ®e o tom nic nevíš neni vzhledem k tvému stavu nic určujícího. Já tam nebyl a bud rád byl bych první kdo by začal pískat :wink:

Co mám přiznat, že se vám to nepovedlo? A že to diváci poznali? OK přiznávam, že za peníze je třeba něco vidět a že v divadle by vraceli vstupné zpět a omluva by byla na místě!!! Po kom chceš omluvu? Jestli jsem to dobře pochopil, tak jsi Dong_wu vydíral - charaktere!

Dám ti přátelskou radu nehrot to dál, není to nutné a jen si vykoleduješ další vyhazov z další (poslední) školy ve které se ještě můžeš poflakovat!
Naposledy upravil luen dne pát 03. lis, 2006 12:59, celkově upraveno 2
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Snooorri » pát 03. lis, 2006 12:58

Snooorri
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Snooorri
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Snooorri
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod SiuLouFu » pát 03. lis, 2006 13:09

Zdar a silu!

Tak se pokusim vratit tuhle diskuzi zpet k puvodnimu tematu. Narazil jsem pred casem na internetu na Kung-fu skolu Petry Lorenzove z Prahy. Tahle skola cvici Hun Gar. V sekci Nasi ucitele je velmi zajimavy zivotopis vedouci teto skoly. Mimo jine uvadi, ze jejim prvnim mistrem byl Sifu Roman Hladik. Chtel bych se proto zeptat (zejmena pm), jaky je vas nazor nebo popripade zkusenosti s touto skolou. Predem dekuji.
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » pát 03. lis, 2006 13:11

NIK píše:
Angus píše:
NIK píše:Hele ty se neser do něčeho do čeho ti nic není a to jak používám "quote" do toho ti taky nic neni.Na pivo s tebou nechodim a v životě sem tě neviděl.
Děkuji

Niku, Marvin to myslel dobře. Mne to také nebaví pořád luštit, kde končí citovaný příspěvek někoho jiného a kde začíná Tvoje reakce. Myslím, že to patří ke slušnosti komunikace, tak to nesváděj na změnu stylu. :roll:

Tak se prostě musíš snažit příspěvky rozlišovat-aspoň zapneš víc mozkovnu :wink: :lol:

Tak to jsem trochu silně přecenil mozkovnu Tvou. Já se choval slušně, a ty urážíš. Navíc, já se celý život živím především hlavou, takže ji používám asi docela dost. Myslím, že bys ji měl začít používat také.
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 13:17

[quote="NIK"][quote="NIK"][quote="SiuLouFu"]
Tak ted je mi uz vsechno jasne - prizracne umeni cinskych taoistickych ninju z wudanskych hor ... :lol:[/quote][/quote]

:idea: :idea: :idea: :idea: :!: :!: :!: :!: :!: :twisted:

www.kungfu.wz.cz
www.wushu.cz
www.kungfucentrum.cz
www.baguazhang.cz

Takže opakuji aby to tu Luen nějak nevyvracel jinýma politickýma zapeklitostma vyskytujícíma se v současném českém kung fu businesu-za tohle by se měl jeho kámoš omluvit!!!
Stále je požadována omluva!!!
Dong Wua sem nevydíral-požádal mne sám abych to sem napsal-jen mi přihrál.. :wink: :lol:
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 13:20

[quote="Angus"][quote="NIK"][quote="Angus"][quote="NIK"]
Hele ty se neser do něčeho do čeho ti nic není a to jak používám "quote" do toho ti taky nic neni.Na pivo s tebou nechodim a v životě sem tě neviděl.
Děkuji[/quote]
Niku, Marvin to myslel dobře. Mne to také nebaví pořád luštit, kde končí citovaný příspěvek někoho jiného a kde začíná Tvoje reakce. Myslím, že to patří ke slušnosti komunikace, tak to nesváděj na změnu stylu. :roll:[/quote]

Tak se prostě musíš snažit příspěvky rozlišovat-aspoň zapneš víc mozkovnu :wink: :lol:[/quote]

Tak to jsem trochu silně přecenil mozkovnu Tvou. Já se choval slušně, a ty urážíš. Navíc, já se celý život živím především hlavou, takže ji používám asi docela dost. Myslím, že bys ji měl začít používat také.[/quote]

"Nepřeceňuj " něčí mozkovnu a pokud se chceš dozvědět něco z mých příspěvků tak prostě jen mozkovnu zapni a uvidíš že se dozvíš co potřebuješ.Chce to jen trochu víc snahy a soustředění :wink: :idea:
Já kvůli tobě nic měnit nebudu.Ok?
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 13:22

[quote="luen"]Tak to jsi to špatně pochopil, žádné argumenty mi nedocházejí - čím taky ke tvé diagnoze argumentovat. Až ti budu chtít srovnat fazonu, tak si tě nemusím zvát do školy, ale můžu si za tebou zajít sám - nohy mi slouží neboj nic!

Tu jistotu beru z toho co jsi napsal a jaké smajlíky si k textu přiložil. ®e o tom nic nevíš neni vzhledem k tvému stavu nic určujícího. Já tam nebyl a bud rád byl bych první kdo by začal pískat :wink:

Co mám přiznat, že se vám to nepovedlo? A že to diváci poznali? OK přiznávam, že za peníze je třeba něco vidět a že v divadle by vraceli vstupné zpět a omluva by byla na místě!!! Po kom chceš omluvu? Jestli jsem to dobře pochopil, tak jsi Dong_wu vydíral - charaktere!

Jinak to s tim že mi "srovnáš fazonu" a jiné tvé reakce na úrovni-to už by se mohlo brát jako vyhrožování nee???To znamená na žalobu...vzhledem k tomu že cvičíš leta BU a vedeš školu.. :?: :idea:
Naposledy upravil NIK dne pát 03. lis, 2006 13:24, celkově upraveno 2
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

.

Příspěvekod luen » pát 03. lis, 2006 13:22

A co? Tak utíkej na nejbližší stanici PČR, pozor aby tě po cestě nechytil někdo z F.B.I. Vlado čekáš na omluvu :D , tak si postav betonovou čekárnu at něco vydrží - se načekáš :wink:
Naposledy upravil luen dne pát 03. lis, 2006 13:25, celkově upraveno 1
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod SiuLouFu » pát 03. lis, 2006 13:23

NIK píše:Takže opakuji aby to tu Luen nějak nevyvracel jinýma politickýma zapeklitostma vyskytujícíma se v současném českém kung fu businesu-za tohle by se měl jeho kámoš omluvit!!!
Stále je požadována omluva!!!
Dong Wua sem nevydíral-požádal mne sám abych to sem napsal-jen mi přihrál.. :wink: :lol:

Jak jsem jiz napsal: Zadna omluva nebude!
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » pát 03. lis, 2006 13:26

NIK píše:"Nepřeceňuj " něčí mozkovnu a pokud se chceš dozvědět něco z mých příspěvků tak prostě jen mozkovnu zapni a uvidíš že se dozvíš co potřebuješ.Chce to jen trochu víc snahy a soustředění :wink: :idea:
Já kvůli tobě nic měnit nebudu.Ok?

Synku, postrádáš slušného vychování. :evil:
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » pát 03. lis, 2006 13:26

NIK píše:
luen píše:Tak to jsi to špatně pochopil, žádné argumenty mi nedocházejí - čím taky ke tvé diagnoze argumentovat. Až ti budu chtít srovnat fazonu, tak si tě nemusím zvát do školy, ale můžu si za tebou zajít sám - nohy mi slouží neboj nic!

Jinak to s tim že mi "srovnáš fazonu" a jiné tvé reakce na úrovni-to už by se mohlo brát jako vyhrožování nee???To znamená na žalobu...vzhledem k tomu že cvičíš leta BU a vedeš školu.. :?: :idea:

:lol: :lol: kdybych já mělo spočítat všechny tvé trestné činy které jsi spáchal slovem a dávali se u nás sčítací tresty jako v Americe tak by jsi mohl rovnou zrušit své důchodové připojištění :lol: :lol:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 13:28

[quote="Angus"][quote="NIK"]
"Nepřeceňuj " něčí mozkovnu a pokud se chceš dozvědět něco z mých příspěvků tak prostě jen mozkovnu zapni a uvidíš že se dozvíš co potřebuješ.Chce to jen trochu víc snahy a soustředění :wink: :idea:
Já kvůli tobě nic měnit nebudu.Ok?[/quote]
Synku, postrádáš slušného vychování. :evil:[/quote]

Nebuď směšnej-kozy sme spolu nepásly-vždyť je to tak jednoduchý-zapni mozkovnu a dozvíš se dost! :lol: :lol: :lol:

Akorát se tady zesmněšňuješ jestli ti dělá problémy rozlišit ty příspěvky.Kolik ti je a jaké máš vzdělání když nezvládáš tak triviální věci??? :roll:
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pát 03. lis, 2006 13:29

NIKu Dongwu dobře znám a myslím, že s tím co řekl o ostatních souhlasím, shrnul to celkem dobře. (doufám, že Yiwanovi pití vydrží a že se doufám spolu ještě spijeme mnohokrát jako bohatýři). Jediné co bych teda nemohl potvrdit je, jestli starý pán šuká tu Evičku, neboť jsem jim prdelí nehejbal. navíc nechápu dost dobře,proč tady vyšiluješ nad nějakou ironií, mě by totéž na mojí adresu neurazilo, zasmál bych se s ostatními, tím více pokud by to byla pravda. Pravděpodobně by to tak pojali i dotyční "uražení" Zhaiovci, protože jistě nejsou kokoti (a kokotky). Tak nevím, jestli náhodou nejseš nějakej cimprlich? ®e někdo cvičil ve tmě, a že to jako bylo umění mnichů z wudangských hor, hahaha, co je na tom jako urážlivýho, každej pitomec přeci pochopí, že to je normální sranda v mezích slušnosti. Já koukám a nestačím se divit Obrázek
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně