Pohádky v BU

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Re: .

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 13:31

[quote="Panda"][quote="NIK"][quote="luen"]Tak to jsi to špatně pochopil, žádné argumenty mi nedocházejí - čím taky ke tvé diagnoze argumentovat. Až ti budu chtít srovnat fazonu, tak si tě nemusím zvát do školy, ale můžu si za tebou zajít sám - nohy mi slouží neboj nic!

Tu jistotu beru z toho co jsi napsal a jaké smajlíky si k textu přiložil. ®e o tom nic nevíš neni vzhledem k tvému stavu nic určujícího. Já tam nebyl a bud rád byl bych první kdo by začal pískat :wink:

Co mám přiznat, že se vám to nepovedlo? A že to diváci poznali? OK přiznávam, že za peníze je třeba něco vidět a že v divadle by vraceli vstupné zpět a omluva by byla na místě!!! Po kom chceš omluvu? Jestli jsem to dobře pochopil, tak jsi Dong_wu vydíral - charaktere!

Jinak to s tim že mi "srovnáš fazonu" a jiné tvé reakce na úrovni-to už by se mohlo brát jako vyhrožování nee???To znamená na žalobu...vzhledem k tomu že cvičíš leta BU a vedeš školu.. :?: :idea:[/quote] [/quote]

:lol: :lol: kdybych já mělo spočítat všechny tvé trestné činy které jsi spáchal slovem a dávali se u nás sčítací tresty jako v Americe tak by jsi mohl rovnou zrušit své důchodové připojištění :lol: :lol:[/quote]

No vidíš-možná by to bylo třeba-mohl bych hrát s Luenem karty v kriminále :wink:
Tak bys mohl trochu zapracovat-všichni tu jasně čtou že mi učitel BU vyhrožuje.Svědci sou-veřejné forum to je také -to by mělo stačit. 8O
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 13:34

[quote="pavela"]NIKu Dongwu dobře znám a myslím, že s tím co řekl o ostatních souhlasím, shrnul to celkem dobře. (doufám, že Yiwanovi pití vydrží a že se doufám spolu ještě spijeme mnohokrát jako bohatýři). Jediné co bych teda nemohl potvrdit je, jestli starý pán šuká tu Evičku, neboť jsem jim prdelí nehejbal. navíc nechápu dost dobře,proč tady vyšiluješ nad nějakou ironií, mě by totéž na mojí adresu neurazilo, zasmál bych se s ostatními, tím více pokud by to byla pravda. Pravděpodobně by to tak pojali i dotyční "uražení" Zhaiovci, protože jistě nejsou kokoti (a kokotky). Tak nevím, jestli náhodou nejseš nějakej cimprlich? ®e někdo cvičil ve tmě, a že to jako bylo umění mnichů z wudangských hor, hahaha, co je na tom jako urážlivýho, každej pitomec přeci pochopí, že to je normální sranda v mezích slušnosti. Já koukám a nestačím se divit [img]http://img103.exs.cx/img103/2028/fie.gif[/img][/quote]

No jak píšeš - právě proto že je to dle tebe prkotinka -tak by snad měla být i prkotinka se za to omluvit ne???To asi ne...Prostě zesmněšňování je prkotinka nad kterou se máme pousmát a omluva za prkotinku- to už je smrtelně vážná věc.Tak jak z toho ven Pájo???...
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » pát 03. lis, 2006 13:40

to by to musela být výhružka způsobilá přivodit důvodné obavy o tvé zdraví nebo hrozící vážnou ujmou, a ty se přece ničeho nebojíš nebo snad ano Niku? :)
Navíc já tu žádné jasné vyhrožování nevidím,to už vůbec ne, to bych v životě neměl šanci ani protlačit přez státního zástupce a akorát bych si uřízl ostudu a platil výlohy.
Ale to jak intenzivně jsi ty vyhrožoval JRupovi to by už mělo větší šanci na úspěch do toho bych se už možná nechal za správnou cenu přemluvit :lol:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

.

Příspěvekod luen » pát 03. lis, 2006 13:44

Vládo ber to klidně jako vyhrožování - je mi to šumák. Ostatní to chápou. Chtěl jsem aby ses srovnal - vidím, že ti došlo platíčko léků, tak na tebe prdim. Je to tvůj boj!
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 13:46

[quote="Panda"]to by to musela být výhružka způsobilá přivodit důvodné obavy o tvé zdraví nebo hrozící vážnou ujmou, a ty se přece ničeho nebojíš nebo snad ano Niku? :)
Navíc já tu žádné jasné vyhrožování nevidím,to už vůbec ne, to bych v životě neměl šanci ani protlačit přez státního zástupce a akorát bych si uřízl ostudu a platil výlohy.
Ale to jak intenzivně jsi ty vyhrožoval JRupovi to by už mělo větší šanci na úspěch do toho bych se už možná nechal za správnou cenu přemluvit :lol:[/quote]

Tak teď si mně dostal!!!Je vidět že ti tu neunikne nic.Tak to bys mohl také napsat že žádost o omluvu je oprávněná.A to s tim Luenovo vyhrožováním by se také něco dalo dělat.
Co se týče mne a JRupa-to zkus taky-bude sranda.Jak říkám-rád si zahraju karty s Luenem v kriminále :wink: :lol: :lol:
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod SiuLouFu » pát 03. lis, 2006 13:47

Tak jeste jednou, nejak to mezi ty dalsi prispevky zapadlo ...

SiuLouFu píše:  Zdar a silu!

Tak se pokusim vratit tuhle diskuzi zpet k puvodnimu tematu. Narazil jsem pred casem na internetu na Kung-fu skolu Petry Lorenzove z Prahy. Tahle skola cvici Hun Gar. V sekci Nasi ucitele je velmi zajimavy zivotopis vedouci teto skoly. Mimo jine uvadi, ze jejim prvnim mistrem byl Sifu Roman Hladik. Chtel bych se proto zeptat (zejmena pm), jaky je vas nazor nebo popripade zkusenosti s touto skolou. Predem dekuji.
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: .

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 13:48

[quote="luen"]Vládo ber to klidně jako vyhrožování - je mi to šumák. Ostatní to chápou. Chtěl jsem aby ses srovnal - vidím, že ti došlo platíčko léků, tak na tebe prdim. Je to tvůj boj![/quote]

Sežeň mi nějaká platíčka.Vážně mi došla.A Siu Lou Fu ať se omluví.

To mi stačí.
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod SiuLouFu » pát 03. lis, 2006 13:55

Obrázek Zadna omluva nebude!  Obrázek
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 13:58

[quote="SiuLouFu"][img]http://2ni2.com/emoticon/special/botando.gif[/img][b] Zadna omluva nebude![/b] [img]http://forum.hkgolden.com/faces/donno.gif[/img][/quote]

Tak si příště aspoň rozmysli co kam píšeš.Ne každému se může nějaká akce povést ale zesmněšňovat ty lidi kuli tomu-to mi nepřijde fér.To bys měl vědět-vždyť máš přece výborné tradiční učitele jejichž etiketa je výborná... ?!:twisted: :idea:
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jamamba » pát 03. lis, 2006 14:45

Ahoj NIKU bývalý litlleartsi!

Jsem asi idiot jetě větší než ty, že na tebe vůbec reaguju, ale nedá mi to.
Hrozně moc rád bych ti pomohl. Patříš do psychiatrické léčebny!!!!
Taky bych tě rád urazil, aby jsi měl důvod mě kontaktovat a já ti mohl dát pěstí do dr............... ale bezbohažel tu nelze psát sprostá slova. Už tě mám fakt plný zuby :twisted:

Lukáš Slavíček, tel.: 608 952 422

pokud na to máš koule, tak zavolej a sejdem se.
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » pát 03. lis, 2006 14:47

NIK píše:Nebuď směšnej-kozy sme spolu nepásly-vždyť je to tak jednoduchý-zapni mozkovnu a dozvíš se dost! :lol: :lol: :lol:

Akorát se tady zesmněšňuješ jestli ti dělá problémy rozlišit ty příspěvky.Kolik ti je a jaké máš vzdělání když nezvládáš tak triviální věci??? :roll:

Je mi 42, mám V© vzdělání. Máš pravdu, kozy jsme spolu opravdu nepásli. Proto asi dostaneš brzy přes pysk. Máš poněkud štěstí, že to mám k tobě přes 350 km, ale neboj se, já do Prahy jezdívám a myslím si, že se tu najde dost lidí, kteří mi dají tip, kde tě bude možno najít :lol: .
Tím končím veškerou diskuzi s tebou.
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 14:48

[quote="Jamamba"]Ahoj NIKU bývalý litlleartsi!

Jsem asi idiot jetě větší než ty, že na tebe vůbec reaguju, ale nedá mi to.
Hrozně moc rád bych ti pomohl. Patříš do psychiatrické léčebny!!!!
Taky bych tě rád urazil, aby jsi měl důvod mě kontaktovat a já ti mohl dát pěstí do dr............... ale bezbohažel tu nelze psát sprostá slova. Už tě mám fakt plný zuby :twisted:

Lukáš Slavíček, tel.: 608 952 422

pokud na to máš koule, tak zavolej a sejdem se.[/quote]

Lukášku tak si běž zameditovat a nepleť se do cizích problémů.Je to problém pouze můj-Siu Lou Fa a Dong Wu.Ale jestli tě to potěší tak si také rýpni.

Číslo si nech-nikdo na něj není zvědavej a už vůbec ne já.

Bye Bye

ps- a nejsem bývalý littlearts,ale současný littlearst a vždy jím budu :wink:

Prostě mi tu začíná připadat že je zde určitá banda šašků která čeká kdy se může na komkoliv "svézt" já těm trapárnám bohužel občas podléhám taky.Přitom je to jen ubohá ztráta času...
Naposledy upravil NIK dne pát 03. lis, 2006 14:59, celkově upraveno 1
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 14:56

[quote="Angus"][quote="NIK"]
Nebuď směšnej-kozy sme spolu nepásly-vždyť je to tak jednoduchý-zapni mozkovnu a dozvíš se dost! :lol: :lol: :lol:

Akorát se tady zesmněšňuješ jestli ti dělá problémy rozlišit ty příspěvky.Kolik ti je a jaké máš vzdělání když nezvládáš tak triviální věci??? :roll:[/quote]
Je mi 42, mám V© vzdělání. Máš pravdu, kozy jsme spolu opravdu nepásli. Proto asi dostaneš brzy přes pysk. Máš poněkud štěstí, že to mám k tobě přes 350 km, ale neboj se, já do Prahy jezdívám a myslím si, že se tu najde dost lidí, kteří mi dají tip, kde tě bude možno najít :lol: .
Tím končím veškerou diskuzi s tebou.[/quote]

Tak to je smutné že ti je 42...a máš V© a dělá ti problémy rozlišovat texty-to je tak 7 třída Zš...

Ale také sou takový.Mne nedávno jedna inženýrka v práci řekla jestli si u mne nemůže nechat nabíječku na tel-prý je ještě horká a bojí se aby jí v kabelce nic nechytlo..
Takže svym způsobem tě chápu..
Nehledej mě-nenajdeš mě :wink:
Jdu si co nejdřív za Luenem pro platíčka prášků a alou na psychárnu.. :lol: :lol: :lol: 8O
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jamamba » pát 03. lis, 2006 15:00

už několikrát, za svou existenci zde jsi urazil mého Sifu a mnoho dalších lidí, kterých si vážím. Osobně se známe. Takže koule nekoule. Přijdu si pro tebe. Bye

Jo a meditovat rozhodně nebudem.
Naposledy upravil Jamamba dne pát 03. lis, 2006 16:45, celkově upraveno 1
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod majkx » pát 03. lis, 2006 15:00

Angus píše:
NIK píše:Nebuď směšnej-kozy sme spolu nepásly-vždyť je to tak jednoduchý-zapni mozkovnu a dozvíš se dost! :lol: :lol: :lol:

Akorát se tady zesmněšňuješ jestli ti dělá problémy rozlišit ty příspěvky.Kolik ti je a jaké máš vzdělání když nezvládáš tak triviální věci??? :roll:

Tím končím veškerou diskuzi s tebou.

4 Angus, on ti přece za to nestojí, v době kdy on ještě lítal tátovi kulích, tak si přece absolvoval úspěšně souboje s většími rváči, než kdy bude on!!
majkx
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod SiuLouFu » pát 03. lis, 2006 15:05

NIK píše: ... (zkraceno) ...

Je to problém pouze můj-Siu Lou Fa a Dong Wu.Ale jestli tě to potěší tak si také rýpni.

... (zkraceno) ....

Ja zadny problem nemam a ani ho nikde nevidim :roll:
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 15:05

[quote="Jamamba"]O.K. ty jeden čů..............uuuuuuuu

už několikrát, za svou existenci zde jsi urazil mého Sifu a mnoho dalších lidí, kterých si vážím. Osobně se známe. Takže koule nekoule. Přijdu si pro tebe. Bye

Jo a meditovat rozhodně nebudem.[/quote]

Ok-to už bude napadení takže se budu bránit.Těšim se .Ty učíš jo??Taky takhle žákům nadáváš..???
Další V© na úrovni...

Jinak pokud to chceš urychlit-trochu ti to zjednodušim-723383173
Pamatuj si ale jednu věc-ty si vyzyvatel a ty mě chceš napadnout.Co to znamená??To že ty útočíš první...:!: :!: :!:

VR(littlearts,Khhan,Kelt,NIk...,pro přátele Lenin nebo Usama nebo Ládík) :lol:
Naposledy upravil NIK dne pát 03. lis, 2006 15:29, celkově upraveno 5
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 15:09

Tak mě tak nějak začíná fascinovat jak se tu do mně všichni navážejí kvůli žádosti o omluvu za zesmněšňování...nic -alespoň nějaká motivace v boji za pravdu :!:
Obrázek
Obrázek
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » pát 03. lis, 2006 16:27

SiuLouFu píše:
Tak se pokusim vratit tuhle diskuzi zpet k puvodnimu tematu. Narazil jsem pred casem na internetu na Kung-fu skolu Petry Lorenzove z Prahy. Tahle skola cvici Hun Gar. V sekci Nasi ucitele je velmi zajimavy zivotopis vedouci teto skoly. Mimo jine uvadi, ze jejim prvnim mistrem byl Sifu Roman Hladik. Chtel bych se proto zeptat (zejmena pm), jaky je vas nazor nebo popripade zkusenosti s touto skolou. Predem dekuji.

aaale co Ti budu povidat, aaani se neptej. projdi si si stranky, podivej se na fotky, prip. zajdi na navstevu, uvidis sam.

jinak abych se vyhnul otazkam na dobre/spatne Hung Kyun skoly v CR, tak doporucim dobre skoly - www.tigercrane.cz , mantiskungfu.webz.cz/ a tecka. (nasi skolu nepocitam, ju ;-). ostatni neznam/nebudu je komentovat

spis pridam nekolik oblibenych pohadek ohledne Hung kyun, posbiranych namatkou z ceskych webu a z casti i zahranicnich webu o tomto stylu

- oficialni nazev stylu je... :?:
- HK je jeden z nejstarsich stylu gf, ktery vzniknul v r. 1644
- HK je tzv. imitacni styl , napodobujici pohyb zvirat :?
- HK je styl tygra a jeraba :?
- HK je typicky zastupce "tvrdych" stylu :roll:
- nejlepsi/puvodnejsi/tajny etc.. je "vesnicky"/ha sei fu/nelamsaiwingovske/newongfeihungovsky HK/HK triad/Fong Saiyuk HK
- Wong Feihung je fiktivni postava
- ale jo, zil, a byl expert na "styl opilce" (viz Jackie Chanuv Drunken Master) :P
- WFH byl jednim z "deseti tygru z Gwongdung"
- dochovala se fotka Wong Feihunga
- Lam Saiwing byl mnich 8O
- Lam Saiwing byl jednim z "deseti tygru z Gwongdung"
- Lam Saiwing napsal o HK 3 knihy
- ucil jsem se od/muj sifu se ucil od... :wink:
- HK musi clovek cvicit x let, nez se dostane ke cviceni ve dvojici/sparringu
- volny boj se v HK necvici, protoze techniky jsou prilis smrtici
- v HK je strasna spousta sestav, a vsechny se je clovek musi naucit
- cviceni sestav staci
- tvrde cviceni sparringovych sestav/aplikace staci
- x y z je tajna sestava/technika
- HK osobnosti c. 1 je... :roll:
- a pro CR ta nejznamejsi: staci navstivit par seminaru, vzit si par soukromych lekci, a huraaa, otevru si skolu
- etc. etc. etc.

spis by mozna bylo jednodusi zalozit thread o realite v b.u., asi by byl podstatne kratsi nez tenhle o pohadkach
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » sob 04. lis, 2006 4:21

Navrhuju nezakládat furt další fóra a pokračovat v diskuzi o čemkoliv tady. Stejně se víceméně baví stejnej okruh lidí a furt nový fóra v tom dělaji bordel. Dále navrhuju, aby si každej uvědomil, že tady je to fórum o bojovejch uměních, tudíž výzva ke konfrontaci není nic zvláštního a patří sem. Reagovat na to kecama o policii, žalobách a podobně je zbabělé a připomíná to jednoho věhlasného Sifu, který se při jakékoliv výzvě ke sparringu zamknul na záchodě a volal policii. Dále navrhuji Nikovi aby nejdřív uvažoval, než něco napíše. Když někdo něco posere, je kritika na místě, i kdyby to byl generální ředitel šaolinu. Ironie a zesměšňování je běžné a normálního člověka vědomého si chyb neurazí. Navíc když nikdo nekritizoval věhlasné kungfu nějakého věhlasného mistra ale to, že za svoje prachy viděl akorát tmu. Pokud se Nik cítí uražen,jsme na bojovém fóru, není nic lepšího než vyzvat dotyčného na souboj a takto čestným způsobem požadovat satisfakci. Nikoliv stylem "buď se omluvíš, nebo budu křičet a dupat" to patří do mateřský školky a ne na BOJOVÉ fórum. Obrázek PS: PM to je krásnej výčet, několika věcem jsem i věřil...
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně