A ty tvé pohádky typu "připomíná mi to" to už začíná být nudné.
Jestli víš o Sifu který se schovával na záchodě tak máš celkem dobrou fantazii,ale jinak je to zcela jistě lež...

NIK píše:A ty tvé pohádky typu "připomíná mi to" to už začíná být nudné.
Jestli víš o Sifu který se schovával na záchodě tak máš celkem dobrou fantazii,ale jinak je to zcela jistě lež...
Kdyby se ti lidi aspoń pozorněji koukali na filmy, ze kterých kopírují svůj hungar tak by věděli, že byl takto povoláním řezníkkachna píše:pm píše:Lam Saiwing byl mnich
to je super![]()
Hele ty chceš mermomocí nasrat i mě, takto nejmírnějšího člověka na týhle diskuzi viď? Kde jsi pracoval, že by se tam moje hobbywušu nechytlo, na veřejnejch záchodcích na hlavním nádraží nebo kde? Měl jsem s tebou trpělivost ale takhle ne chlapečku, v prosinci se vracím na chvíli do ČR, rád bych tě seznámil s mojim filmovym hobbywushu,co ty na to?NIK píše:pro Pavela-ty si asi nevzpomínáš jak se tu nedávno řešil Qingong co???Taky tu z toho bylo bůhví co-takže bys do té mateřské školky musel zařadit celkem dost lidí kteří to tu řešily.(dokonce tu ty lidi volaly-či jak bys řekl ty "žalovali" svým Sifu do zahraničí-místo aby to řešily jako chlapy)Takže nic nezlehčuj.Pokud mi někdo chce dát do huby -jako třeba Jamamba nebo Luen nebo Dong Wu (ti všichni mi tu vyhrožovali)ať mi zavolaj-číslo sem tu nechal-co mi zbývá.Beztak je asi až přijde čas začnu všechny obcházet sám.Nedělej ze mě sráče,ok???Už sem pracoval na takových místech kde by ses ty ani tvé filmové "hobbywushu" nechytalo.
pavela píše: Hele ty chceš mermomocí nasrat i mě, takto nejmírnějšího člověka na týhle diskuzi viď? Kde jsi pracoval, že by se tam moje hobbywušu nechytlo, na veřejnejch záchodcích na hlavním nádraží nebo kde? Měl jsem s tebou trpělivost ale takhle ne chlapečku, v prosinci se vracím na chvíli do ČR, rád bych tě seznámil s mojim filmovym hobbywushu,co ty na to?
pm píše:- HK je styl tygra a jeraba
Fu Hok Seong Ying Kuen
slavná sestava TYGR a DRAK vytvořená národním hrdinou, mistrem Wong Fei Hung
pavela píše:Hele ty chceš mermomocí nasrat i mě, takto nejmírnějšího člověka na týhle diskuzi viď? Kde jsi pracoval, že by se tam moje hobbywušu nechytlo, na veřejnejch záchodcích na hlavním nádraží nebo kde? Měl jsem s tebou trpělivost ale takhle ne chlapečku, v prosinci se vracím na chvíli do ČR, rád bych tě seznámil s mojim filmovym hobbywushu,co ty na to?NIK píše:pro Pavela-ty si asi nevzpomínáš jak se tu nedávno řešil Qingong co???Taky tu z toho bylo bůhví co-takže bys do té mateřské školky musel zařadit celkem dost lidí kteří to tu řešily.(dokonce tu ty lidi volaly-či jak bys řekl ty "žalovali" svým Sifu do zahraničí-místo aby to řešily jako chlapy)Takže nic nezlehčuj.Pokud mi někdo chce dát do huby -jako třeba Jamamba nebo Luen nebo Dong Wu (ti všichni mi tu vyhrožovali)ať mi zavolaj-číslo sem tu nechal-co mi zbývá.Beztak je asi až přijde čas začnu všechny obcházet sám.Nedělej ze mě sráče,ok???Už sem pracoval na takových místech kde by ses ty ani tvé filmové "hobbywushu" nechytalo.
luen píše:pavela píše: Hele ty chceš mermomocí nasrat i mě, takto nejmírnějšího člověka na týhle diskuzi viď? Kde jsi pracoval, že by se tam moje hobbywušu nechytlo, na veřejnejch záchodcích na hlavním nádraží nebo kde? Měl jsem s tebou trpělivost ale takhle ne chlapečku, v prosinci se vracím na chvíli do ČR, rád bych tě seznámil s mojim filmovym hobbywushu,co ty na to?
Zavolá na tebe policajty
Ty vole,to je mazání, ty musíš bejt fakt exot. Tak domluveno. PS: Policajty na mě nemusíš volat, nejsem tak dobrej, utluču tě novinama když jsem ten publicista. Prosím ostatní pány, když jsem nejslabší, jestli bych mohl jít prvníNIK píše:pavela píše:Hele ty chceš mermomocí nasrat i mě, takto nejmírnějšího člověka na týhle diskuzi viď? Kde jsi pracoval, že by se tam moje hobbywušu nechytlo, na veřejnejch záchodcích na hlavním nádraží nebo kde? Měl jsem s tebou trpělivost ale takhle ne chlapečku, v prosinci se vracím na chvíli do ČR, rád bych tě seznámil s mojim filmovym hobbywushu,co ty na to?NIK píše:pro Pavela-ty si asi nevzpomínáš jak se tu nedávno řešil Qingong co???Taky tu z toho bylo bůhví co-takže bys do té mateřské školky musel zařadit celkem dost lidí kteří to tu řešily.(dokonce tu ty lidi volaly-či jak bys řekl ty "žalovali" svým Sifu do zahraničí-místo aby to řešily jako chlapy)Takže nic nezlehčuj.Pokud mi někdo chce dát do huby -jako třeba Jamamba nebo Luen nebo Dong Wu (ti všichni mi tu vyhrožovali)ať mi zavolaj-číslo sem tu nechal-co mi zbývá.Beztak je asi až přijde čas začnu všechny obcházet sám.Nedělej ze mě sráče,ok???Už sem pracoval na takových místech kde by ses ty ani tvé filmové "hobbywushu" nechytalo.
Spletl sem to-neřešil se QinGong,ale Chap Sau-hlášky typu volal sem svému Sifu atd bys mohl brát také jako chování někoho z mateřské školky...NEe![]()
Pokud máš zájem ozvi se až budeš v Čr-tel sem tu nechával.Nemyslim si že budeš nějak moc dobrej-myslim že seš spíš politik a publicista a takových tu běhá spoustu...
defendu píše:®e jsi si NIKu,zapomněl vzít svou dávku Neurolu?Tak si ho pěkně vem a už nezlob,nebo ti strejdové z fóra budou muset naflákat prdel.
pavela píše:Ty vole,to je mazání, ty musíš bejt fakt exot. Tak domluveno. PS: Policajty na mě nemusíš volat, nejsem tak dobrej, utluču tě novinama když jsem ten publicista. Prosím ostatní pány, když jsem nejslabší, jestli bych mohl jít prvníNIK píše:pavela píše:Hele ty chceš mermomocí nasrat i mě, takto nejmírnějšího člověka na týhle diskuzi viď? Kde jsi pracoval, že by se tam moje hobbywušu nechytlo, na veřejnejch záchodcích na hlavním nádraží nebo kde? Měl jsem s tebou trpělivost ale takhle ne chlapečku, v prosinci se vracím na chvíli do ČR, rád bych tě seznámil s mojim filmovym hobbywushu,co ty na to?NIK píše:pro Pavela-ty si asi nevzpomínáš jak se tu nedávno řešil Qingong co???Taky tu z toho bylo bůhví co-takže bys do té mateřské školky musel zařadit celkem dost lidí kteří to tu řešily.(dokonce tu ty lidi volaly-či jak bys řekl ty "žalovali" svým Sifu do zahraničí-místo aby to řešily jako chlapy)Takže nic nezlehčuj.Pokud mi někdo chce dát do huby -jako třeba Jamamba nebo Luen nebo Dong Wu (ti všichni mi tu vyhrožovali)ať mi zavolaj-číslo sem tu nechal-co mi zbývá.Beztak je asi až přijde čas začnu všechny obcházet sám.Nedělej ze mě sráče,ok???Už sem pracoval na takových místech kde by ses ty ani tvé filmové "hobbywushu" nechytalo.
Spletl sem to-neřešil se QinGong,ale Chap Sau-hlášky typu volal sem svému Sifu atd bys mohl brát také jako chování někoho z mateřské školky...NEe![]()
Pokud máš zájem ozvi se až budeš v Čr-tel sem tu nechával.Nemyslim si že budeš nějak moc dobrej-myslim že seš spíš politik a publicista a takových tu běhá spoustu...
luen píše:Jasně a Batman takyKoho ještě znáš za koho by ses schoval a kdo by nás tady všechny porazil
majkx píše:4 Angus, on ti přece za to nestojí, v době kdy on ještě lítal tátovi kulích, tak si přece absolvoval úspěšně souboje s většími rváči, než kdy bude on!!
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník