Pohádky v BU

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod NIK » sob 04. lis, 2006 6:54

pro Pavela-ty si asi nevzpomínáš jak se tu nedávno řešil Qingong co???Taky tu z toho bylo bůhví co-takže bys do té mateřské školky musel zařadit celkem dost lidí kteří to tu řešily.(dokonce tu ty lidi volaly-či jak bys řekl ty "žalovali" svým Sifu do zahraničí-místo aby to řešily jako chlapy)Takže nic nezlehčuj.Pokud mi někdo chce dát do huby -jako třeba Jamamba nebo Luen nebo Dong Wu (ti všichni mi tu vyhrožovali)ať mi zavolaj-číslo sem tu nechal-co mi zbývá.Beztak je asi až přijde čas začnu všechny obcházet sám.Nedělej ze mě sráče,ok???Už sem pracoval na takových místech kde by ses ty ani tvé filmové "hobbywushu" nechytalo.Obrázek

A ty tvé pohádky typu "připomíná mi to" to už začíná být nudné.
Jestli víš o Sifu který se schovával na záchodě tak máš celkem dobrou fantazii,ale jinak je to zcela jistě lež... :!:
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ingwe » sob 04. lis, 2006 10:12

schvalne kdo najde vic pohadek na www.aiki.euweb.cz
ingwe
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod madmax » sob 04. lis, 2006 10:43

NIK píše:A ty tvé pohádky typu "připomíná mi to" to už začíná být nudné.
Jestli víš o Sifu který se schovával na záchodě tak máš celkem dobrou fantazii,ale jinak je to zcela jistě lež... :!:

To, ze tomu neveris, jeste neznamena, ze je to lez. Potvrzuji, ze dana vec se skutecne stala. Osobne jsem u toho sice nebyl, ale mam to z dostatecne duveryhodneho zdroje.
madmax
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod kachna » sob 04. lis, 2006 11:23

pm píše:Lam Saiwing byl mnich 8O

to je super :D :lol:
kachna
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod pavela » sob 04. lis, 2006 14:44

kachna píše:
pm píše:Lam Saiwing byl mnich 8O

to je super :D :lol:
Kdyby se ti lidi aspoń pozorněji koukali na filmy, ze kterých kopírují svůj hungar tak by věděli, že byl takto povoláním řezník :lol: ne každý kdo má holou lebku je mnich :lol: :lol: :lol:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » sob 04. lis, 2006 14:56

NIK píše:pro Pavela-ty si asi nevzpomínáš jak se tu nedávno řešil Qingong co???Taky tu z toho bylo bůhví co-takže bys do té mateřské školky musel zařadit celkem dost lidí kteří to tu řešily.(dokonce tu ty lidi volaly-či jak bys řekl ty "žalovali" svým Sifu do zahraničí-místo aby to řešily jako chlapy)Takže nic nezlehčuj.Pokud mi někdo chce dát do huby -jako třeba Jamamba nebo Luen nebo Dong Wu (ti všichni mi tu vyhrožovali)ať mi zavolaj-číslo sem tu nechal-co mi zbývá.Beztak je asi až přijde čas začnu všechny obcházet sám.Nedělej ze mě sráče,ok???Už sem pracoval na takových místech kde by ses ty ani tvé filmové "hobbywushu" nechytalo.Obrázek

Hele ty chceš mermomocí nasrat i mě, takto nejmírnějšího člověka na týhle diskuzi viď? Kde jsi pracoval, že by se tam moje hobbywušu nechytlo, na veřejnejch záchodcích na hlavním nádraží nebo kde? Měl jsem s tebou trpělivost ale takhle ne chlapečku, v prosinci se vracím na chvíli do ČR, rád bych tě seznámil s mojim filmovym hobbywushu,co ty na to? :twisted:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » sob 04. lis, 2006 15:41

pavela píše: Hele ty chceš mermomocí nasrat i mě, takto nejmírnějšího člověka na týhle diskuzi viď? Kde jsi pracoval, že by se tam moje hobbywušu nechytlo, na veřejnejch záchodcích na hlavním nádraží nebo kde? Měl jsem s tebou trpělivost ale takhle ne chlapečku, v prosinci se vracím na chvíli do ČR, rád bych tě seznámil s mojim filmovym hobbywushu,co ty na to? :twisted:

Zavolá na tebe policajty :D
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod madmax » sob 04. lis, 2006 17:55

pm píše:- HK je styl tygra a jeraba

haha, ted jsem na strankach http://www.hungkar.info narazil na opravdu peknou pohadku:

Fu Hok Seong Ying Kuen
slavná sestava TYGR a DRAK vytvořená národním hrdinou, mistrem Wong Fei Hung

znalci pochopi
:D :D
madmax
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod NIK » sob 04. lis, 2006 18:37

pavela píše:
NIK píše:pro Pavela-ty si asi nevzpomínáš jak se tu nedávno řešil Qingong co???Taky tu z toho bylo bůhví co-takže bys do té mateřské školky musel zařadit celkem dost lidí kteří to tu řešily.(dokonce tu ty lidi volaly-či jak bys řekl ty "žalovali" svým Sifu do zahraničí-místo aby to řešily jako chlapy)Takže nic nezlehčuj.Pokud mi někdo chce dát do huby -jako třeba Jamamba nebo Luen nebo Dong Wu (ti všichni mi tu vyhrožovali)ať mi zavolaj-číslo sem tu nechal-co mi zbývá.Beztak je asi až přijde čas začnu všechny obcházet sám.Nedělej ze mě sráče,ok???Už sem pracoval na takových místech kde by ses ty ani tvé filmové "hobbywushu" nechytalo.Obrázek

Hele ty chceš mermomocí nasrat i mě, takto nejmírnějšího člověka na týhle diskuzi viď? Kde jsi pracoval, že by se tam moje hobbywušu nechytlo, na veřejnejch záchodcích na hlavním nádraží nebo kde? Měl jsem s tebou trpělivost ale takhle ne chlapečku, v prosinci se vracím na chvíli do ČR, rád bych tě seznámil s mojim filmovym hobbywushu,co ty na to? :twisted:

Spletl sem to-neřešil se QinGong,ale Chap Sau-hlášky typu volal sem svému Sifu atd bys mohl brát také jako chování někoho z mateřské školky...NEe :?:
Pokud máš zájem ozvi se až budeš v Čr-tel sem tu nechával.Nemyslim si že budeš nějak moc dobrej-myslim že seš spíš politik a publicista a takových tu běhá spoustu...Obrázek
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » sob 04. lis, 2006 18:39

luen píše:
pavela píše: Hele ty chceš mermomocí nasrat i mě, takto nejmírnějšího člověka na týhle diskuzi viď? Kde jsi pracoval, že by se tam moje hobbywušu nechytlo, na veřejnejch záchodcích na hlavním nádraží nebo kde? Měl jsem s tebou trpělivost ale takhle ne chlapečku, v prosinci se vracím na chvíli do ČR, rád bych tě seznámil s mojim filmovym hobbywushu,co ty na to? :twisted:

Zavolá na tebe policajty :D

......Mohl bych na něj zavolat policajta - to je pravda,ale bylo by to mimo službu a sem si jist že by naklepal i tobě :wink: Obrázek
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

.

Příspěvekod luen » sob 04. lis, 2006 20:23

Jasně a Batman taky Obrázek Koho ještě znáš za koho by ses schoval a kdo by nás tady všechny porazil :?:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Matti » sob 04. lis, 2006 21:42

dal som si tu namahu a cele si to precital! no sila!
skoda ze Nik vymazal niektore prispevky.
sorry Nik ale ved ty si uplne mimo, oni ti to viackrat vysvetlili a ty stale iba to svoje. nepochopil som ta o co ti islo.
SiuLouFu, pavela, luen... sa ti to snazili vysvetlit ale marne.
a Angus mal pravdu s tym citovanim, tiez mi to vadilo.
Utocil si nanho ako decko, len ti chcel poradit aby sa to dalo lahsie citat, a o to tiez na fore ide.
niekde si tu pisal aby sa do teba nestarali ze to je problem iba tvoj a SiuLouFu - tak potom preco pises na forum a nie cez SZ?
ale zabavil som sa!
Matti
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod pavela » ned 05. lis, 2006 2:41

NIK píše:
pavela píše:

Spletl sem to-neřešil se QinGong,ale Chap Sau-hlášky typu volal sem svému Sifu atd bys mohl brát také jako chování někoho z mateřské školky...NEe :?:
Pokud máš zájem ozvi se až budeš v Čr-tel sem tu nechával.Nemyslim si že budeš nějak moc dobrej-myslim že seš spíš politik a publicista a takových tu běhá spoustu...Obrázek
Ty vole,to je mazání, ty musíš bejt fakt exot. Tak domluveno. PS: Policajty na mě nemusíš volat, nejsem tak dobrej, utluču tě novinama když jsem ten publicista. Prosím ostatní pány, když jsem nejslabší, jestli bych mohl jít prvníObrázek
Obrázek
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod defendu » ned 05. lis, 2006 10:57

®e jsi si NIKu,zapomněl vzít svou dávku Neurolu?Tak si ho pěkně vem a už nezlob,nebo ti strejdové z fóra budou muset naflákat prdel.
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » ned 05. lis, 2006 14:38

defendu píše:®e jsi si NIKu,zapomněl vzít svou dávku Neurolu?Tak si ho pěkně vem a už nezlob,nebo ti strejdové z fóra budou muset naflákat prdel.

Neurol už na mne nezabírá...Musim si dojít k Luenovi pro Lexaurin :lol: :lol: :lol: Ale dík za radu :wink:
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » ned 05. lis, 2006 14:39

pavela píše:
NIK píše:
pavela píše:

Ty vole,to je mazání, ty musíš bejt fakt exot. Tak domluveno. PS: Policajty na mě nemusíš volat, nejsem tak dobrej, utluču tě novinama když jsem ten publicista. Prosím ostatní pány, když jsem nejslabší, jestli bych mohl jít prvníObrázek
Obrázek

Ok-čekám.V prosinci se ozvi :wink: :!: Do té doby končim na tomto foru(čímž samozřejmně mnohé potěším)a vstoupím sem až bude po abych sem mohl napsat výsledek.Prostory sou-o to se nestarej publicisto.Zatím se nebudu rozptylovat a tobě radím to samé!!!

Takže Bye Bye Pepsi Cola!!!
Stejně mne to tu už nudilo... :wink: 8)
Jo to číslo cukrouši-723383173
Naposledy upravil NIK dne ned 05. lis, 2006 15:02, celkově upraveno 2
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: .

Příspěvekod NIK » ned 05. lis, 2006 14:58

luen píše:Jasně a Batman taky Obrázek Koho ještě znáš za koho by ses schoval a kdo by nás tady všechny porazil :?:

Nemluv v množném čísle-mluv za sebe.Na nikoho volat žádný Batmany nebudu-nesmíš mne brát tak vážně :lol: :lol: :lol:

Sám dojedeš tak kam dojet máš.... :!: :?:
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod zorro » ned 05. lis, 2006 21:02

NIK ty si fakt veľký TUPEC
zorro
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod pavela » pon 06. lis, 2006 2:42

Nik, tak nevim jestli se mam smát nebo co, jsem na rozpacích. Tebe musim fakt poznat. fakt jsem zvědavej, jestli máš tak silný kungfu jako hubu. Co z tebe padá za hovadiny, že ti neni hanba :roll:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » pon 06. lis, 2006 8:38

majkx píše:4 Angus, on ti přece za to nestojí, v době kdy on ještě lítal tátovi kulích, tak si přece absolvoval úspěšně souboje s většími rváči, než kdy bude on!!

To víš, že se zrovna kvůli němu nerozjedu do Čech, za to mi nestojí. On je ale opravdu případ pro psychiatra, já na něj slušně kvůli technické věci nijak nesouvisející s jeho spory s kdekým, a on na mně vyjede :roll:

Ale aby to neměl tak jednoduché a uvědomil si , ža na hrubý pytel přijde hrubá záplata, předám jeho telefon některému žáku jednoho mého přítele, kteří to k němu mají za rohem :idea: , aby se mu rozjasnilo. Určitě se některý rád pobaví :wink:
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně