Moderátor: Picard
ukropcany píše:Keď chcem vedieť, či som lepší ako niekto iný (alebo bárs aj sám, či som sa zlepšil), tak to zistím jedine tak, že s niekým zrovnám silyĄudia súťažia v tom, že kto zožerie viac hotdogov, kto spraví väčší koláč, a podobných veciach, tak si teda myslím, že porovnanie veľkosti libida priateským súbojom s dohodnutými pravidlami nemôže nikdy škodiť... okrem toho, čo to tak vnímam, tak všetci tí o ktorých sa píše v knižkách sa stali známymi tak, že chodili a ľuďom rozbíjali huby. Jediný rozdiel je v tom, že sa to nevolalo MČWS, ale "Ty hajzel, ja «a zabijem". Vots d diferens?
tekara píše:Ptal jsem se proto, protože se chystám v 35 na své první a možná poslední závody (mčr v kyokushin karate). A je to právě proto, abych se poměřil v pravidlama jasně daném zápase, jak na tom jsem nejen fyzicky a technicky, ale hlavně psychicky. Proto chápu plnokontaktní disciplíny. Ale uniká mi smysl cvičit jenom proto, abych závodil. Což je třeba případ závodních sestav (kata). Nechci se nikoho dotknout, protože motivace studia BU je u každého jiná, nicméně prvotní aspekt sebeobranný by se neměl vytrácet.
tekara píše:Ptal jsem se proto, protože se chystám v 35 na své první a možná poslední závody (mčr v kyokushin karate). A je to právě proto, abych se poměřil v pravidlama jasně daném zápase, jak na tom jsem nejen fyzicky a technicky, ale hlavně psychicky. Proto chápu plnokontaktní disciplíny. Ale uniká mi smysl cvičit jenom proto, abych závodil. Což je třeba případ závodních sestav (kata). Nechci se nikoho dotknout, protože motivace studia BU je u každého jiná, nicméně prvotní aspekt sebeobranný by se neměl vytrácet.
marvin píše:sranda ako si niektori ludia pripadaju v 35 stary ...
marvin píše:sranda ako si niektori ludia pripadaju v 35 stary ...
ukropcany píše:Trošku otrepané, ale mám suseda, ktorý je vicemajstrom európy v skoku do diaľky seniorov vo veku nad 65 rokov... a na tréning chodil chlapík, ktorý v 45 rokoch zabehol za hodinu 16,5 km...
La-jia píše:ukropcany píše:Trošku otrepané, ale mám suseda, ktorý je vicemajstrom európy v skoku do diaľky seniorov vo veku nad 65 rokov... a na tréning chodil chlapík, ktorý v 45 rokoch zabehol za hodinu 16,5 km...
No jo, ale ve skoku dalekym nebo v běhu ti nikdo nebude kopat do huby
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník