Moderátor: Picard
Kubik píše:kik píše:Kubiku ještě jsem se tě chtěl zeptat držel jsi někdy v ruce katanu nemyslím iai ,ale ostrý meč?a jestli jo tak jak by to asi dopadlo kdyby jsi vykryl ostřím meče ten druhý?já zažil na semináři jak se dva takové meče nechtěně střetli a v čepeli byly zuby a to nebyla vůbec rána a ted si představ ,že se srazíš s někým na plno.Dokážeš si představit jat je ostří tenké je sice tvrdé to jo ,ale nevydrží když se střetnou dvě stejné kvality , chápeš?
Ostry mec jsem v ruce nedrzel, ale myslim ze predstavivost mam.
Ja jen nevim, kde jsi prisel na to ze Ikeda se vyzival v sekani do ostri. Sam si ted rekl, ze se to stane kazdemu. A uprimne ne pokazde kdyz chces v aikido neco vysvetlovat na meci, tak to musi byt spravne v uvazovani mec proti meci.
Jo a jeste k predchozim reakcim. Ikeda necvicil Iaido ani karate. Pokud vim cvicil Aikido, Judo, Sumo, Hojo. Pokud prohlasis, ze Ikedovo atemi je machani pul metru pred oblicejem, tak si asi musis koupit bryle. Kolikrat si ho videl? Kolikrat si s nim cvicil? Pokud chces muzu ti neucinost atemi a kiawase predvezt. A taky mi muzes prijit vysvetlit, kde udelal Ikeda sensei chybu.
Nechci dmychat vasne, jen se neotirej o Senseie Ikedu. Howgh
sosuke píše:http://www.youtube.com/watch?v=iUYVU33wVsU&mode=related&search=
Cvičili jste někdy tuhletu KATU? My jsme tuto nikdy nedělali a ani naši učitelé ji neznají, takže jsem dostal za úkol se jí naučit![]()
a pak ji naučit ostatní.
![]()
Nezná ji někdo?
sosuke píše:Libore přijeď k nám do Karviné a my ti pomůžeme se vyléčit a budeš zblázněný do aikida, tak moc, že tu katu budeš cvičit i ve tvých snecha noční můry pominou. To my věř
![]()
![]()
Libor píše:sosuke píše:Libore přijeď k nám do Karviné a my ti pomůžeme se vyléčit a budeš zblázněný do aikida, tak moc, že tu katu budeš cvičit i ve tvých snecha noční můry pominou. To my věř
![]()
![]()
Stare japonske prislovie hovori:Neee euro neee aikido seminar![]()
Bol som tu...a...pridem zas...onegaši mas.
sosuke píše:Libor píše:sosuke píše:Libore přijeď k nám do Karviné a my ti pomůžeme se vyléčit a budeš zblázněný do aikida, tak moc, že tu katu budeš cvičit i ve tvých snecha noční můry pominou. To my věř
![]()
![]()
Ty jsi byl u nás v DOJO?![]()
![]()
A mimochodem onegae šimas.
Libor píše:sosuke píše:Libor píše:sosuke píše:Libore přijeď k nám do Karviné a my ti pomůžeme se vyléčit a budeš zblázněný do aikida, tak moc, že tu katu budeš cvičit i ve tvých snecha noční můry pominou. To my věř
![]()
![]()
![]()
To,ze som bol u vas posudzujes podla toho,ze pýtam euro![]()
![]()
![]()
Ma teraz nieco napadlo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hej bol som u vas,pamatas si ma?Ja som ten vrah s bielou maskou a ciernym plastom s kapucnou z filmu Scary movie 1.
Tak co,kolko euro by ste boli ochotní pustit za ten semenar?Brali by ste aj korespondencny kurz?
sosuke píše:Libor píše:sosuke píše:Libor píše:sosuke píše:Libore přijeď k nám do Karviné a my ti pomůžeme se vyléčit a budeš zblázněný do aikida, tak moc, že tu katu budeš cvičit i ve tvých snecha noční můry pominou. To my věř
![]()
![]()
![]()
To,ze som bol u vas posudzujes podla toho,ze pýtam euro![]()
![]()
![]()
Ma teraz nieco napadlo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hej bol som u vas,pamatas si ma?Ja som ten vrah s bielou maskou a ciernym plastom s kapucnou z filmu Scary movie 1.
Tak co,kolko euro by ste boli ochotní pustit za ten semenar?Brali by ste aj korespondencny kurz?
No když beru v úvahu, že nejsi danáč, tak odečtu 1000 EU.
A když beru v úvahu, že už nechodíš do aikida, odečtu 1000 EU.
A za tvou krytičnost aikida, odečtu 500 EU.
A za tvou cestu přispějem 100 EU. Tak nám dlužíš 2400 EURO...![]()
![]()
.
sosuke píše:http://www.youtube.com/watch?v=iUYVU33wVsU&mode=related&search=
Cvičili jste někdy tuhletu KATU? My jsme tuto nikdy nedělali a ani naši učitelé ji neznají, takže jsem dostal za úkol se jí naučit![]()
a pak ji naučit ostatní.
![]()
Nezná ji někdo?
Matti píše:sosuke píše:http://www.youtube.com/watch?v=iUYVU33wVsU&mode=related&search=
a pak ji naučit ostatní.
![]()
Nezná ji někdo?
tomuto som nechcel uverit, ale asi budem musiet - sosuke -
NA 99 procent troll a nebo naprostej ignorant....sosuke píše:http://www.youtube.com/watch?v=iUYVU33wVsU&mode=related&search=
a pak ji naučit ostatní.
![]()
Nezná ji někdo?
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků