Moderátor: Picard
sosuke píše:Libore- jestli ty jsi velký aikido sensei, tak já jsem čínská princezna.
zlomenakatana píše:Pripadá mi smiesne ked sa niekto po 3 rokoch aikida rozculuje ze nie je steven seagal..Pokial by som chcel byt za najkratsi cas Mr. Krvavápesť neprihlásil by som sa na aikido, ale siel by som na Slovan.
Aikido je o niečom inom ako o amputacii koncatín a o tom kto ma tmavsi obi..
Moje nervy mna vystre to sa neda citat, respektive citat sa to da, ale akosi to neviem pochopit. Libor ked sa ti podari zorganizovat seminar na ktory nebude treba ani korunu, tak sa pridem rad pozriet. Pozriem si ako dovedies senseia z Japonska na vlastnom chrbate, potom mu u nas postavis stan a budes ho krmit travou. Neviem co ti je Libor, ci ta niekto nutil chodit na aikido alebo si cakal ze po prvych skuskach dokazes vyhrat zlato v hode protivnikom do dialky?
Libor píše:sosuke píše:Libore- jestli ty jsi velký aikido sensei, tak já jsem čínská princezna.
sosuke vies co je sranda?
Ze keby ten vas sensei 1.dan s hakamou vedel poriadne cvicit tak by vas to naucil a ty by si teraz nemusel prosit po internetovych diskusiach o doucovanie pre seba a cely klub aj so senseiom:lol:![]()
![]()
sosuke píše:Libor píše:sosuke píše:Libore- jestli ty jsi velký aikido sensei, tak já jsem čínská princezna.
Ze keby ten vas sensei 1.dan s hakamou vedel poriadne cvicit tak by vas to naucil a ty by si teraz nemusel prosit po internetovych diskusiach o doucovanie pre seba a cely klub aj so senseiom:lol:![]()
![]()
Takhle nemluv o mojem sensei. Naši senseiové umí 4 katy, ale nebudou strácet čas s jokatou. My používáme jo asi jednou za 14 dní. Naši senseiové jsou na vysoké úrovni. Ne jako u vás 3. dan a neumí se vyvlíknout z pevného držení.
sosuke píše:Libor píše:sosuke píše:Libore- jestli ty jsi velký aikido sensei, tak já jsem čínská princezna.
![]()
Takhle nemluv o mojem sensei. Naši senseiové umí 4 katy, ale nebudou strácet čas s jokatou. My používáme jo asi jednou za 14 dní. Naši senseiové jsou na vysoké úrovni. Ne jako u vás 3. dan a neumí se vyvlíknout z pevného držení.
Dalt píše:ja teda nevim... takhle prece nekomunikuje 15 lety jinoch - Sosukemu je bud 10 let nebo je (a to spis) TROLL...
sosuke píše:http://www.youtube.com/watch?v=iUYVU33wVsU&mode=related&search=
Cvičili jste někdy tuhletu KATU? My jsme tuto nikdy nedělali a ani naši učitelé ji neznají, takže jsem dostal za úkol se jí naučit![]()
a pak ji naučit ostatní.
![]()
Nezná ji někdo?
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků