Kaven píše:Jak uz vyse kdosi poznamenal - kdyby Andromeda rekl, ze uci sebeobranu, nikdo by do nej neryl. No dobre, nazval si to na pohled nabubrelym jmenem, ale vzdyt je to proboha jenom jmeno. A pro sebeobranu myslim neni dulezite aby se striktne drzela jednoho stylu a zasvecovala adepty do jeho nejtajnejsich zakouti.
wushi píše:Elek, neviem kto si, no vystihol si to presne...
wushi píše:patrik, ja osobne sa navyše okrem zabednenca považujem aj za škodca, kto sa pridá do klubu "©kodcovia Polákovi, Hladíkovi a spol." ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ukropcany píše:beriete do klubu aj hotentotsko-aziatskych-mongolov? Obcas si tak pri debatach pripadam...
patrik píše:ukropcany píše:beriete do klubu aj hotentotsko-aziatskych-mongolov? Obcas si tak pri debatach pripadam...
Já myslím, že bychom mohli vzít kohokoliv, kdo pošle stovku a nebude remcat...
Hlásím se do role pokladníka...![]()
Patrik
P.S.
...po zaslání ústřižku složenky dostaneš další informace a můžeš se podívat na stránky, které sice neexistují, ale jsou až odo druhé úrovně.......................................................nedá se sem přiložit uchechtanější smajlík?
andromeda píše:A zjišťuji, že mám na sobě ještě hodně práce.
A tak jdu trénovat
andromeda píše:pro Patrika :
Říkal jsem si, která potrefená husa první zakejháOpět jste mne človíčku nezklamal
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků