Moderátor: Picard
Frank píše:Nazdárek mám na vás dotaz může se omlacováním kostí(ať už jde o kryty nebo srážky kosti o kost atd....) způsobit rakovina kostí?
Frank píše:Nazdárek mám na vás dotaz může se omlacováním kostí(ať už jde o kryty nebo srážky kosti o kost atd....) způsobit rakovina kostí?
Hark píše:Frank píše:Nazdárek mám na vás dotaz může se omlacováním kostí(ať už jde o kryty nebo srážky kosti o kost atd....) způsobit rakovina kostí?
Ne.
luen píše:JE TO JEDEN Z FAKTORU U KTERYCH SE TO ODHADUJE RESP. PREDPOKLADA, ALE ... Proc vsichni ti nasi predci, slavni mistri atd... na toto onemocneni houfne neumiraji??? Asi bude zakopanej pejsek jinde!!!
Clodman píše:hosi to je pekna blbost, neco jako rakovina holenich kosti, , a kdyz to naëmaj thajboxeri, pochybuju o tom ze by to mohl mit jerste nekdo jinej, zeptejte se na to khru Petra Macháčka , myslim ze ma do toho dost co mluvit, a myslim ze se tomu bude jen smat:D
xavier píše:Clodman píše:hosi to je pekna blbost, neco jako rakovina holenich kosti, , a kdyz to naëmaj thajboxeri, pochybuju o tom ze by to mohl mit jerste nekdo jinej, zeptejte se na to khru Petra Macháčka , myslim ze ma do toho dost co mluvit, a myslim ze se tomu bude jen smat:D
Cituji slova khru P. Machacka z rozhovoru v casopise Fighter's Magazine 07-08/2006:
Jakou nejvetsi lez jsi kdy slysel o muay thai?
Asi vseliake nesmysly typu rakovina holennich kosti, vymlacene mozky atd.. K tomu snad jen muzu dodat, at si kazdy prijde vyzkouset a muze posoudit, alespon trochu, i kdyz po par trenincich je to strasne zavadejici.
Clodman píše:jo protoze ten chlap vi ocem mluvi,.....ma spejbl, hakim a ostatni nakou rakovinu? tak jak by ji potom mohl mit nakej prumernej spiglak z horni dolni?
fakt píše:Vítej zpět Luene.Jsem rád, že jsi živ a zdráv.
Tvrdil jsem nekdy opak? Ja nejsem z tech kdo BU, mistry, asijskou kulturu povysuje na mysticismus - od toho jsou tady jini!fakt píše:Mistry BU můžeme v otázce zdraví vnímat jako obyčejné smrtelníky. Jsou mezi nimi lidé, kteří se dožili vysokého věku, stejně tak jako ti, kteří se dožili věku nízkého.
A?fakt píše:Někteří byli zdraví a někteří nemocní(srdeční choroby, rakovina, astma, tuberkuloza, syfilis, zubní kámen, šedý zákal....).
Nejde o ma zjisteni, jelikoz v teto oblasti vyzkumu se nijak neangazuji - nechavam to na bedrech profiku! Ale jedno vim urcite NIKDO NEVI KTERY MECHANIZMUS SPOUSTI NADOROVA ONEMOCNENI CI CHCES-LI RAKOVINU A JEJI FORMY!!! Vse je zatim ve fazich vyzkumu, dohadu atd ... ( http://www.mwm.cz/ hned ten prvni clanekfakt píše:To, že jsi před časem usoudil, že rakovinu otloukáním nespustíš neznamená, že tomu tak skutečně je.
Presne tak, cvicim vice jak 25 roku a zodpovedne rikam, ze cvicenim BU neziskate rakovinu ... 1/3 populace v Cine uz by neexistovala zrovna tak jako BU!!! Nemam rad poplasne zpravy a proto reaguji tak jak reaguji ... Spis mi to prijde jako by se to nekomu hodilo a chtel umyslne strasit lidi...fakt píše:Na druhou stranu rozumím tomu, že nám říkáš:"klídek hoši, pohybujete se v rovině ne procent, ale v řádech desetin promile.
Nejde o zadne vypraveni ... My do te Asie (kterou ty mozna znas z vypraveni) pravidelne letame a potkavame se s tema starikama, cvicime s nima atd... ale podle tebe uz maji byt davno pod zemi ...RobertoElPrimo píše:Vyčkej času, jako husa klasu. V Evropě je to poměrně mladé odvětví a v Asii ti o tom vyprávět nebudou. Já si jen po letech uvědomuji, kde ě co bolí, pak si vzpomenu na bývalé zranění. Čas nám všem ukáže.
luen píše:
Dejme tomu i kdyz bych nesrovnaval syfilis napr. s rakovinou, ale dejme tomu ...
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků