kjang píše:možná trochu inspirace...
http://www.blackbeltmag.com/document_di ... ent_id=397
paja píše:co treba filmiky od akiry kurosawy?videl jsem 7samurai,rashomon,shanim ran.to je sila!take pekny film gohatto(1999) od nagisa oshima o samurajich z prelomu 19. a 20.stol.nove filmy s jet lim,sice trochu zrychlene a vyumelkovane,jinak ale faajn(kiss of the dragon,..).jinak znam zrada a pomsta to je pekna hk zver!![]()
sosuke píše:Nevíte kde stahovat filmy o bojových uměních zdarma a bez virů?
Děkuji
sosuke píše:Opravdu to nikdo neví![]()
![]()
???
spacer píše:Caute, nevie niekto z vas, kde by som mohol zohnat torrent, alebo inak stiahnut tento film ? Na internete som cital len to najlepsie, tak by som si to chcel pozriet ? Na torrentz.com je jeden subor, ale ten ma len do 300 MB, takze to asi s tou kvalitou nebude bohvieake, alebo to bude zostrihane, neviem. Na rapidshari tento film je ( 10 rar-ov ), ale vzdy musim cakat takmer tri hodiny.
Dik za kazde info.[/b]
spacer píše:Caute, nevie niekto z vas, kde by som mohol zohnat torrent, alebo inak stiahnut tento film ? Na internete som cital len to najlepsie, tak by som si to chcel pozriet ? Na torrentz.com je jeden subor, ale ten ma len do 300 MB, takze to asi s tou kvalitou nebude bohvieake, alebo to bude zostrihane, neviem. Na rapidshari tento film je ( 10 rar-ov ), ale vzdy musim cakat takmer tri hodiny.
Dik za kazde info.[/b]
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků