tys to pochopi, že hned každýho kdo na mě šáhne "zabiju" nebo se o to pokusím....tak to samo ne, já se snažím konfliktům vyhýbat pokuď to jde...vím moc dobře jak to může dopadnout na obou stranách, nikdy nevíš jak to s těmi šancemi je. Když už nebude možnost ústupu či když už bude situace jasná k čemu dojde, tak se hold budu bránit či rovnou zaútočím než to udělá on, ale to neznamená že se ho budu snažit zabít! jen ho musím "zlikvidovat" tak aby mě neohrožoval, když to půjde tak jen tak abych mohl brát loď...nehodlám se nikoho pokusit zabít, ale stát se to může hold náhoda je blbec, ale nehodlám když na to přijde přemýšlet jestli ho mám teda praštit, mám ho majznout teleskopem, když půjde o nůž tak tam už půjde o kejhák....o tom že bych někomu sebral nůž jsem zrovna moc neuvažoval.....to není taková situace s kterou bych někdy počítal a když už se mě podaří mu ho nějak vyrazit či tak nějak tak na nějaké zvedání chytání a použití nože nebe myšlenek, myslím že by to nebylo zrovna moc chytré se snažit někam se sklánět a šahata hledat tukudlu, útočník toho využije a já třeba nevyužiju té chvilky kterou bych měl...no když jich bude víc tak pokuď bude možnost tak ho vzít a zahrát magora, třeba se ti ostatní zaleknou a když ne

Nejlepší by bylo ho "zlikvidovat" aby nemoh unlížit sebrat ten jeho nůž ho nějakého kapesníku a vzít pilu....ale ono v realitě kdo ví co bude každá situace je jiná a člověk myslí dost jinak
k s.z. to už mám vyřešený, a rozhodně bych na devítku nezanevíral a nestřílel z ní, to určitě ne to je dost důležité při obrané střelbě, ale není to potřeba pořád a různé návyky, trefování a pořádné naučení se nezapomíná a je na té dvaadvacítce lepší podle mě, i naučení nestrhávat a další zlozvyky co se někdy objeví. každopádně mě to baví a když chceš chodit častěji tak je to dost velký rozdíl do 9 l. tě náboj vyjde přebíjený třeba 2,2kč ito šlo, na .22 koupíš za 1, přebíjené za míň a když pak půjdeš na střelnici tak nejspíš sám víš kolik tam toho jsi schopen vypráskat, když si pak promítneš náklady tak je to celkem velký rozdíl, ono taky záleží co které bude chutnat...