HonzaV píše:Chtěl bych se zeptat kter svaly potřebuju k úderu pěstí a jak je eventuelně posílit, aby rána byla co největší...
Díky za odpověď
bjohny píše:to Ukropcany: jo symetrie je velice dulezita..... mam kamose co si pridou semnou zacvicit kdyby bylo po jejich tak by se delal jen bench-press a bicepsove zdvihy...nastesti se cvici u me doma a tam sem kápo ja
ukropcany píše:Osobne si myslím, že akékoľvek nerovnomerné posilovanie tela (bez ohľadu na motív) je veľká chyba. Príklad z vlastnej praxe - robíme v rámci tréningu brušáky... normálka... furt ma ale bolieva chrbát... idem k známej terapeutke, kuká na brucho že ok, dá mi spraviť pár brušákov, potom pár takých srandovných chrbtákov a hovorí "no, máš príliš silné brucho k chrbtu", to isté Ti povie aj doktor na otázku, že «a bolia kolená, kukne, vidí stehniská jak sviňa a čo Ti povie - treba posilovať aj zadné svaly... a to isté platí aj pre bicepsy... to že pri priamom údere sa používa triceps je jasné, ale zastavuje ho biceps a tiež priamy úder nie je jediný na svete... priamy úder je Ti na chlapíka o 10 cm vyššieho na prd... BU majú smerovať k čo najkomplexnejšiemu rozvoju (v rámci možností samozrejme...). Nehovoriac už o tom, že boxer musí trénovať hlavne nohy... :idea:
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků