Moderátor: Toman
bjohny píše:zdar hosi.....na zacatku cviceni s cinkama se vzdy protahnu......no po treningu mi na protahovani nezustanou zadne silystaci kdyz se pak protahnu treba 3x tydne a ne primo po treningu?cus Jan..
bjohny píše:to all:...beh nepripada v uvahu kedze zatial mam vsetko potrebne doma..... a kedze po kvalitne odidenom trenali balancujem na hrane kolabsu tak strecing nepripada v uvahu....len v tom mam problem
Libor píše:Po treningu s cinkami nemavam kolaps,mozno trenujes vela naraz.Kolko toho cvicis naraz,aky mas rozvrh na tyzden a aky na jednotlive treningy?
Regeneracia je velmi dolezita,ja sa po treningu citim dobre,zrejme si fakt davas vysoke treningove davky.
bjohny píše:to Libor:...dychani mam spravne......v den kdy jdu zakladni super cviky jako deadlift nebo drepy vypiju hodne vody pocas trenalu......jenze po nejhorsi, posledni serii z max. vahou se chveju.....nebo se mi chce blinkat...mineralka pri trenalu se mi neosvedcila....jedu ted klasicky kultacky trening a nechci tu ted cist zadni blby pripominky o kt. uz davno vim
.....muj treninkovy split vypada takhle:
Po\nohy,bricho
Ut\prsa,biceps,predlokti
Str\ V
Stv\ramena,bricho
Pa\zada,triceps
So\ V
Ne\ V
.....takhle mi to vyhovuje....u zakladnich cviku jedu vzdy 5serii....z toho vzdy jednu max. kuli hrube sile
bjohny píše:to Libor: ja sem nemyslel tvoje prispevky.....tvuj prispevek rozhodne potesil.....ja myslel lidi co mi ted zacnou vykladat ze naberu hmotu a ztratim na rychlosti....bla bla.....vsechno de vratit..v mem pripade i z dvojnasobit
....pri kvalitne odidenom mrtvom tahu,drepoch....sa to chvenie prejavy.....lebo pekne podrazdis aj nervovu sustavu.....ja mam dobry pocit z toho.....davam telu podent pre rast!!!...napriklad ja som mal problemy z krizamy....takze v piatok idem prvy krat na mrtvy tah z 100kg....pre mna to je ale dost.....zajtra ma zase cakaju max. drepy z 60kg.....viem ze je to k smiechu......ale zlepsil som sa trojnasobne odkedy som zacal!!!
ukropcany píše:Lebo sa flákaš...Libor píše:Regeneracia je velmi dolezita,ja sa po treningu citim dobreJa po posilke ledva prídem do auta a neviem si otvoriť flašu minerálky...
![]()
Libor píše:Ten trening na nohy sa ti zda fakanie?![]()
![]()
bjohny píše:zdar hosi.....na zacatku cviceni s cinkama se vzdy protahnu......no po treningu mi na protahovani nezustanou zadne silystaci kdyz se pak protahnu treba 3x tydne a ne primo po treningu?cus Jan..
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků