sun píše:Ach jo. Nebuď tak při zdi. Jen si představ, že smrtí život nekončí. Kdo potom vlastně v tom boji vyhrává? Na to ti fakt odpovědět nedokážu.
hodně zdaru nacvičování posmrtnýho života na jupiteru ve vašich myslích ....
sun píše:Ach jo. Nebuď tak při zdi. Jen si představ, že smrtí život nekončí. Kdo potom vlastně v tom boji vyhrává? Na to ti fakt odpovědět nedokážu.
sun píše:luen píše:Pohyb mysli neni mozny bez zvladnuti pohybu tela (a to pekelne dobre) a proto "maji" vysledky jake maji ... TEORETICKE!!! Bohuzel se tady berou vnitrni styly jako ryze intelektualni znalost s odpovidajicima motorickyma poruchama!!! Kdo neni zdravej psychicky neni ani schopen se zdrave fyzicky projevovat
Uz to tady nekolikrat padlo..., delate z BU/BS mytickou frasku
Jak už jsem jednou podotkl, když se někdo může na serveru o bojových uměních bavit o rvačkách, což spolu souvisí okrajově, tak proč by se zde nemohli jiní bavit o věcech, jako třeba fyzika, mystika atd, které rozněž souvisí s BU?
Vem si tuhle věc. Jsou matematické úkoly, které by dnešní počítače řešily roky i kdyby se spojily všechny počítače na světě. A přitom už se teoreticky ví, že půjde sestrojit počítač (kvantový http://www.kolej.mff.cuni.cz/~lmotm275/ ... ode18.html), který na to půjde jinak a tyto úkoly bude mít vyřešené stejně rychle, jako ty naše, když počítají 1+1. Prostě to bude pro ně triviální příklad. Rozumíš tomu? Já tedy ne, ale nebudu přece nadávat matematikům, že z toho dělají mýtickou frašku.
fakt píše:pm píše:Snoori - durazne Te zadam, aby si odstranil ze sveho podpisu vylhanou linii, to co co cvicis nema s Hung kyun, natoz Hung kyun rodiny Lam nic spolecneho, o tom co za KRAVINY tady placas, ani nemluve. to ze Ti je 12 a IQ mas jen o 78 vyssi Te neomlouva.
Promiň možná jsem to přehlídl. Snoori tam o žádném Hung kyun nepíše. To měření IQ na dálku taky značí o jistém nadhledu. Jinak přeji hezký Nový rok 2007.
sun píše:pm píše:Sun - nejenze si neopdovedel uz nekolika lidem na otazku, ale opet kandidujes na post top pohadkare. co to ma spoelcneho s relanym bojovym umenim?!
Post top pohádkář? Fakt bych tu cenu rád získal, ale to bych o to musel bojovat,že A v tom je problém, protože od té doby co jsem začal dělat BU, tak se mi ten boj nějak příčí.. Takže rád přenechám cenu jiným a bez boje.
Neodpovídám na otázky? Když použiješ fyziku a konkrétně, Zákon akce a reakce. zjistíš tedy, že neodpověď je rovněž reakce.
A jen tak pro zajímavost, čemu jsi v mých odpovědích nerozuměl?
...V útoku Steinerovu větu lze použít pouze v případě vnějších stylů, protože tam je tělo rozděleno a nedokáže se chovat jako jeden celek a tedy je možno sčítat momenty setrvačnosti jednotlivých částí těla...
sun píše:Vem si tuhle věc. Jsou matematické úkoly, které by dnešní počítače řešily roky i kdyby se spojily všechny počítače na světě. A přitom už se teoreticky ví, že půjde sestrojit počítač (kvantový http://www.kolej.mff.cuni.cz/~lmotm275/ ... ode18.html), který na to půjde jinak a tyto úkoly bude mít vyřešené stejně rychle, jako ty naše, když počítají 1+1. Prostě to bude pro ně triviální příklad. Rozumíš tomu? Já tedy ne, ale nebudu přece nadávat matematikům, že z toho dělají mýtickou frašku.
sun píše:Neodpovídám na otázky? Když použiješ fyziku a konkrétně, Zákon akce a reakce. zjistíš tedy, že neodpověď je rovněž reakce.
A jen tak pro zajímavost, čemu jsi v mých odpovědích nerozuměl?
pm píše:PC ze zeptal, jaka je Tvoje zkusenost s tzv. "vnejsimi styly", ja se k dotazu pridal (osobne typuju karate z knizky). zkus odpovedet primo, protoze klicky obezlicky v havu bohorovneho klidu mysli (za pet minut osviceni) k rozumne debate nepovedou.
luen píše:fakt píše:pm píše:Snoori - durazne Te zadam, aby si odstranil ze sveho podpisu vylhanou linii, to co co cvicis nema s Hung kyun, natoz Hung kyun rodiny Lam nic spolecneho, o tom co za KRAVINY tady placas, ani nemluve. to ze Ti je 12 a IQ mas jen o 78 vyssi Te neomlouva.
Promiň možná jsem to přehlídl. Snoori tam o žádném Hung kyun nepíše. To měření IQ na dálku taky značí o jistém nadhledu. Jinak přeji hezký Nový rok 2007.
A co je tohle?: Chenanský ©ao-lin- Chee Sin simsi- Hung Heigun- Luk Achoi- rodina Wong- rodina Lam
©ao-lin- Gokyan- "Tit kiu" Saam- Lam Fuksing-Wongové- rodina Lam
luen píše:Co je to za blabol, ze vam vychazi sila zevnitr a ostatnim z vnejsku? Sila jde vzdy zevnitr ... nemame zadny externi energeticky zdrojJestli jsou tvoje znalosti BU takove, jako znalost somatologie, tak mi z toho vychazi jednoducha rovnice = absolutne netusis o cem pises
Lada píše:8O mě klepne on nemusí ani posilovat a to ani s vlastní vahou....stačí když si stoupne, zamyslí se aby sepl vnitřní sílu(možna ani to ne a stačí se jen postavit) a začnou mu růst svaly,síla, kosti a šlachy sílit...![]()
![]()
![]()
pm píše:fakt - a on je rozdil mezi Hung ga, Hung kyun, Hung ga kyun, Hung mun, Hung paai etc.? pouc me prosim.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 0 návštevníků