Moderátor: Picard
Ondra píše:kaze mám oblečení a dobrý, Kamikaze taky, a to prošlou zkouškou v pevnosti, když jsem to vyzkoušel na jednom sebeobranym BU a nejen instruktor mě pořát držel za tričko... jsem s oblečenim Kamikaze a kaze spokojený, kimono adidas nemám, ale co jsem slyšel od kluků, tak jsou dobrý, ale to nemůžu hodnotit a jaký jsou tvoje zkušenosti s těmito značkami?
Ondra píše:Tohle rozhodně není reklama Kaze nebo Kamikaze, jen se bavíme jak je kdo spokojený s jakou značkou, rád bch řekl a doufám, že mě za to nebudete kamenovat, docela rád si beru místo kalhot od kimona kalhoty z KickBoxu, od TopTen, jsou ze saténu a mě vyhovují, nejsou ani tak drahý, nebo spíš co je pro někoho levný pro mě nemusí, ale pro mě byly dostupný a cvičí se mi v nich dobře. Je to věcí každého v čem se cýtí nejlíp.
Angus píše:4 Pucmaz:
Jaký je přibližný kurz jenu a Kč?
Angus
pucmaz píše:Reklamni forum Kaze? ... ja mel taky kdysi katanu (na kata) a v tu dobu jsem nic jinyho neznal a tak jsem si nemohl stezovat. Ted mam
okinawsky Shureido a nic jinyho uz na sebe asi nikdy nevezmu. Kazdopadne je o tridu vys nez jakekoliv Kaze a to dokonce i po mnoohanasobnem prani...
Fritz01 píše:Rád bych se zeptal na Vaše zkušenosti s karategi Golden Dragon Champion 13oz. Vlastníte-li ho někdo a jak jste s ním spokojeni.
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník