Genesis píše:poradíte mi prosím jak trénovat kopy do úrovně pasu? myslim do čeho je mám kopat. Tak, abych k tomu nepotřeboval nikoho dalšího, díky
Godfather píše:Genesis píše:poradíte mi prosím jak trénovat kopy do úrovně pasu? myslim do čeho je mám kopat. Tak, abych k tomu nepotřeboval nikoho dalšího, díky
Tak nejlepsi by byl mladsi bratr,nejlepsi by byl pytel,jak tezky to nevim a pokud chces trenovat na stredni pasmo a vys tak ti staci ten mensi pytel¨,to neceho tvrdeho jako treba strom to nema cenu,pokud nemas prostory na pytel,tak hold kopat do vzduchu,v telocvicne nebo na treninku
Genesis píše: sem se vyjádřil nepřesněmyslim kopy od pasu dolů, takže taky dost lowkick, a na to se bojim, aby mi pytel moc nelítal, když ho nakopnu skoro úplně dole
luen píše:Genesis píše: sem se vyjádřil nepřesněmyslim kopy od pasu dolů, takže taky dost lowkick, a na to se bojim, aby mi pytel moc nelítal, když ho nakopnu skoro úplně dole
Ten pytel musi neco vazit
Lada píše:luen píše:Genesis píše: sem se vyjádřil nepřesněmyslim kopy od pasu dolů, takže taky dost lowkick, a na to se bojim, aby mi pytel moc nelítal, když ho nakopnu skoro úplně dole
Ten pytel musi neco vazit
aby nelítal tak celkem dost
ukropcany píše:Kopať a udierať do mechu treba vedieť aj do statického, aj do pohybujúceho sa a to jedno akým smerom... ak niekto nevie trafiť sprostý mech, ktorý sa kýve len sem a tam, tak ťažko trafí pohybujúceho sa človeka na 5 cm presne, tak ako to je treba...Na mech žiadneho partnera netreba (na určité veci je to fajn, ale potrebou by som nenazval), mám 40 kg mech a nemám s tým žiadny problém...
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků