TongPa píše:Ze sklonů živit se dle sportovních trendů jsem vyrostl okolo 18. roku mého života. Pokud bys chtěl něco takového, připrav si peněženku, játra, ledviny a koukni na nějaký kulturistický server, jak na to...

asi tak nejak aj ja, sice by som bral dobru kvalitnu stravu, no vacsinou sa musim uspokojit s tym co uvari mama alebo co je v skole na obed....na ranajky si este potrpim ale potom uz co pride...ovocie ani velmi nie....skor grahamove rohliky alebo ine pecivo z jogurtom alebo salatom, inokedy rohlik zo salamov a maslom, obed klasika....v skole mavame maso ale doma na masko niesu vzdy financie(kurňa poslednu dobu mam prisernu chut na hovadzie varene z koprovou omackou a knedlikom

)...olovrant podobny ako desiata a na veceru ked sa da tak syr,salamu alebo casto aj polievku, cestoviny z parkou a ine lacne predvyplatne jedla
momentalne som vynechal vsetko aerobne a oddal som sa docasne len posilovaniu takze jem pomerne dost(vsak som aj pribral od beznej "letnej" vahy +10kg!)...snazim sa minimalne 5x denne a zhruba kazde tri hodky, niekedy ked je co jest tak aj kazde dva

taku hodinku,dve pred spanim si raz za cas dam aj tvaroh z grankom alebo par piskot z poharom mlieka, tukom sa nevyhybam, vsak este nieje leto tak mi vana nevadiii....
z pitim to je ako kedy, kazdy kto si mysli ze udrzat pitny rezim je hracka je zrejme na velkom omyle.....pokial sa nachadzam v "druhom" domove kde mam vacsie financne prostriedky tak vypijem behom dna v pohode aj viac ako 4l tekutiny....pokial som ale doma tak to je zhruba 2l....poslednu dobu to su hlavne 100% dzusy a ovocne stavy, vyhybam sa sytenim napojom(donedavna som pocas bezneho dna vypil min. 2l kofoly citrus - je super ale aj som byval castejsie chory)...mlieku neodolam, ked jesto tak pijem, napriklad dnes nebolo, ale ja som v skole neodolal a minul posledne love za liter polotlsteho a a velke balenie Bebe Jemné
z pozdravom Jan