aikidó, aikidžucu, džúdó,džúdžucu, iaidó, karate, kempó, kendó, kjúdó, kobudó, nindžucu, sumó...
Moderátor: Picard
od Toman » úte 20. úno, 2007 8:28
villa15:
Já se o nic nehádám. Jen se mi moc líbila ta odpověď, dá se to chápat jako....Nehledal jsem, nic jsem nenašel tak ty buď tak laskav a něco sem hoď ať se nemusím obtěžovat.
Vsadím se že na sherdog.com, k-1fans.com, bullshido.com určitě něco bude.
PS: ani jeden mne v současnosti vůbec nebere. Dříve ... to byli pro mne brutalultimatehighmortality bojovníci.
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou

-
Toman
- mistr diskutér

-
-
od arcuero » úte 20. úno, 2007 9:45
Asi to znáte, ale nedá mi to:
Děti když jdou spát, tak se dívají pod postel jestli tam není bubák.
Bubák, když jde spát, tak se dívá pod postel jestli tam není Chuck Norris

-
arcuero
- diskutér - nováček

-
od kik » úte 20. úno, 2007 10:50
chlapi kde najdu výsledky z mistrovství ervropy všechny závodníky na jeho stránkách je napsáno ,že je mistr z r.1978 ve střední váze ,ale nevím jaká to je organizace karate jestli to není třeba něco jako kickbox a oni tomu říkají třeba karate.
-
kik
- mistr diskutér

-
od Gangstaa » úte 20. úno, 2007 13:26
Toman: Pochopil jsi tu vetu spatne...Znamená to, ze jsem hledal, ale nic nenasel. Nic, co by vyvrátilo, ze je mistr Evropy.
Luen: Nejsem si jistej, jestli muzes najit záznam z roku 1978 na internetu. Taky jsem slysel, ze van damme je jenom jeho umelecky jmeno.
-
Gangstaa
- diskutér - nováček

-
od Toman » úte 20. úno, 2007 13:47
kdysi jsem v bravíčku

četl že se prý jmenuje van Verremberg či tak něco.
...Našel jsem že se jmenuje
Jean-Claude Camille François Van Varenberg
WIKI hlásá:
Van Damme began martial arts at the age of 10, enrolled by his father in a shotokan karate school.[1] He eventually earned his black belt in karate,[2] later winning the European Professional Karate Association's middleweight championship[1] (although he has claimed that he was "twice world champion"[3]).
Naposledy upravil
Toman dne úte 20. úno, 2007 14:36, celkově upraveno 3
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou

-
Toman
- mistr diskutér

-
-
od luen » úte 20. úno, 2007 14:25
Gangstaa píše:Toman: Pochopil jsi tu vetu spatne...Znamená to, ze jsem hledal, ale nic nenasel. Nic, co by vyvrátilo, ze je mistr Evropy.
Luen: Nejsem si jistej, jestli muzes najit záznam z roku 1978 na internetu. Taky jsem slysel, ze van damme je jenom jeho umelecky jmeno.
V roce 1978 a to jako zapasil za kojence???? V zadnem klubu nikdy nebyl oficialne registrovanej .... zadnej klub se k nemu nehlasi (ac by to kazdej klub kvuli reklame rad udelal) .... Trochu rozumu

-

luen
- mistr diskutér

-
od lobo » úte 20. úno, 2007 15:23
Jestli zápasil za kojence, to nevím, ale na netu
jsem našel, že:
The "Muscles from Brussels", Jean-Claude Van Damme, was born Jean-Claude Van Varenburg in Brussels, Belgium on October 18, 1960.
viz
http://www.lycos.com/info/jean-claude-van-damme.html
Takže v roce 1978 mu bylo 18 let...
-
lobo
- diskutér - nováček

-
-
od lobo » úte 20. úno, 2007 15:30
...a taky jsem narazil (několikrát) na informaci, že:
As a teenager, Van Damme won the European Professional Karate Association's middleweight championship.
Možná to tak je a možná je to výmysl. Na netu je všechno možné...
-
lobo
- diskutér - nováček

-
-
od nickname » úte 20. úno, 2007 16:03
Na netu je to možný, pamatujete na Fulína ?
-
nickname
- diskutér - začátečník

-
od jeikob » úte 20. úno, 2007 16:07
Opravdu užitečně strávený čas zjištovaním jestli fandám něco vyhrál:)
A co spíš hledat někde jako Bikini Man 1985 či Gay disco dancer 1984 a tak podobně. A mimochodem každý hong kongský komparsista je zabavnější filmový fighter než fan dám:)
-
jeikob
- mistr diskutér

-
od kik » úte 20. úno, 2007 16:25
já se ptal jestli nejsou někde nějaké oficiální tabulky s výsledkama nic víc nic mín
-
kik
- mistr diskutér

-
od Gangstaa » úte 20. úno, 2007 17:16
Mne jenom prislo divny, ze kdyby si vymyslel, ze vyhral mistrostvi Evropy, tak by mu to prece tak dlouho nikdo nezral.....Prislo by se na to a v dobe jeho slavy by po tom kazdej sel jak slepice po flusu.
Treba ten klub kde trenoval uz neexistuje.

-
Gangstaa
- diskutér - nováček

-
od luen » úte 20. úno, 2007 17:22
Gangstaa píše:Mne jenom prislo divny, ze kdyby si vymyslel, ze vyhral mistrostvi Evropy, tak by mu to prece tak dlouho nikdo nezral.....Prislo by se na to a v dobe jeho slavy by po tom kazdej sel jak slepice po flusu.
Treba ten klub kde trenoval uz neexistuje.

Jenze Amici nevedi ani ze nejaka Evropa existuje a kdyz, tak si mysli, ze je v Asii .... Tam si muzes vymyslet jak chces a nikdo na to neprijde

-

luen
- mistr diskutér

-
od TongPa » úte 20. úno, 2007 17:36
nickname píše:Na netu je to možný, pamatujete na Fulína ?
Ha! To mi něco říká... Není to jistý Jan Fulín, kterej před lety nechal přes ČTK poslat odněkud z Asie neověřenou zprávu, že se stal vítězem jakéhosi celosvětového MMA turnaje? Následně se s ním objevily nějaké rozhovory v časopisech, kde vyjevil své přání stát se po takovém úspěchu hvězdou akčních filmů? Je to on? Pokud ano, víte někdo kde a jak vlasně skončil?

-
TongPa
- mistr diskutér

-
od Gangstaa » úte 20. úno, 2007 18:36
Je pravda, ze ve vetsine jeho filmu jsou bojovy sceny minimalne nerealny, ale to je podle me kvuli tomu, ze je to proste film......V 80. letech hodne letely zpomaleny zabery a takova otocka s vyskokem proste dobre vypada.
Jedinej film, kde zapas pripomina realnej boj je katate tiger kde hral hajzla.
A treba takovej zapas chucka a bruce lee v koloseu taky neni zrovna realnej.....jsou to proste filmy.

-
Gangstaa
- diskutér - nováček

-
od jeikob » úte 20. úno, 2007 18:46
Gangstaa píše:Je pravda, ze ve vetsine jeho filmu jsou bojovy sceny minimalne nerealny, ale to je podle me kvuli tomu, ze je to proste film......V 80. letech hodne letely zpomaleny zabery a takova otocka s vyskokem proste dobre vypada.
Jedinej film, kde zapas pripomina realnej boj je katate tiger kde hral hajzla.
A treba takovej zapas chucka a bruce lee v koloseu taky neni zrovna realnej.....jsou to proste filmy.

No ale pořád je to zabavnější filmovej fight než co predvadí van damme.
Ja ho neposuzuju jako realnýho fightera ale právě jako filmovýho. A sám nechápu proč se stal takovou hvezdou. V každým druhým hong akčnáku jsou lepší bitky než on predvadí. A nemusí to být asiati,třeba ben urqwidez nebo další jmeno vypadlo ten chlápek hrál v my lucky stars..
-
jeikob
- mistr diskutér

-
od xiuwei » stř 21. úno, 2007 8:41
PRO VILLA15 : Norris cvičí ,,chun kuk do,, Tento systém sám založil a jsou vněmobsaženy techniky různých stylů
(např. Taekwondo,brazil.jujutsu,atd...).
-
xiuwei
- mistr diskutér

-
od Angus » stř 21. úno, 2007 9:16
TongPa píše:nickname píše:Na netu je to možný, pamatujete na Fulína ?
Ha! To mi něco říká... Není to jistý Jan Fulín, kterej před lety nechal přes ČTK poslat odněkud z Asie neověřenou zprávu, že se stal vítězem jakéhosi celosvětového MMA turnaje?
Jo, tvrdil že vyhrál v Bangkoku. Turnaj probíhal prakticky přesně podle scénáře Krvavý sport. Problém byl, že v té době tam žádný ani utajený turnaj nebyl (dle informací lidí mající úzké vazby na Thajsko).
-
Angus
- mistr diskutér

-
-
od kik » stř 21. úno, 2007 9:48
Angus píše:TongPa píše:nickname píše:Na netu je to možný, pamatujete na Fulína ?
Ha! To mi něco říká... Není to jistý Jan Fulín, kterej před lety nechal přes ČTK poslat odněkud z Asie neověřenou zprávu, že se stal vítězem jakéhosi celosvětového MMA turnaje?
Jo, tvrdil že vyhrál v Bangkoku. Turnaj probíhal prakticky přesně podle scénáře Krvavý sport. Problém byl, že v té době tam žádný ani utajený turnaj nebyl (dle informací lidí mající úzké vazby na Thajsko).[/quote
a je Fulín aspoň dobrý fighter?nebo i to si vymyslel
-
kik
- mistr diskutér

-
od nickname » stř 21. úno, 2007 10:28
Jaký je fighter to nevím, co jsem tenlrát viděl , předváděl to co žán, ale když byl JCWD v Praze tak se kolem něj motel, a doprovázel ho, spíš se snažil prorazit do filmu
-
nickname
- diskutér - začátečník

-
Zpět na japonská bojová umění a sporty...