Moderátor: PC
nomercy píše:Psal jsem tu také že záleží jaký člověk má cíle, jinak jí kulturista kterej maká na objem a jinak fighter v boxu. Na webu je toho hodně a taky existují knihovny pokud si něvěděl. Jestli mě hned řadíš mezi debily tím že se na něco zeptám ohledně proteinu tak tvé iq je velice pochybné. měj se borče, ty seš prostě ten nejlepší na světě!!!
nomercy píše:... Na rozdíl od tebe jsem toho už dost o výživě přečetl ...
nomercy píše:...Jestli mě hned řadíš mezi debily tím že se na něco zeptám ohledně
proteinu tak tvé iq je velice pochybné...
nomercy píše:měj se borče, ty seš prostě ten nejlepší na světě!!!
Ted si pridej, ze lidi casto nezvladaji cvicit s plnym zaludkem, takze dve hodiny pred treninkem nejist, po treninku je vhodne doplnit energii, ale kdyz se hned nacpes tak ti bude blbe... no nekomu mozna ne ale mne jo.
nomercy píše:zatím tady machruješ jen ty. Na rozdíl od tebe jsem toho už dost o výživě přečetl takže dělej ramena na někoho jinýho. Asi máš mydrák z toho že sám nevíš o výživě nic. Psal jsem tu také že záleží jaký člověk má cíle, jinak jí kulturista kterej maká na objem a jinak fighter v boxu. Na webu je toho hodně a taky existují knihovny pokud si něvěděl. Jestli mě hned řadíš mezi debily tím že se na něco zeptám ohledně proteinu tak tvé iq je velice pochybné. měj se borče, ty seš prostě ten nejlepší na světě!!!
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník