kjang píše:Narazil jsem na zajimavy clanek, snad to autorovi nebude vadit, kdyz to sem postnu
http://hacker.blog.respekt.cz/c/2207/Sp ... stupu.html
Opravdu zajímavý článek, díky.
Moderátor: Picard
kjang píše:Narazil jsem na zajimavy clanek, snad to autorovi nebude vadit, kdyz to sem postnu
http://hacker.blog.respekt.cz/c/2207/Sp ... stupu.html
Toman píše:Článek je evidentně tendenční. Trochu mne překvapilo, že nevěděl proč byl Helio označen za vítěze (i když ve skutečnosti prohrál). No nevím nevím. Kluby MMA rozhodně nerostou jako houby po dešti (podle mne jich je v ČR žalostně málo) a netuším proč se v tomhle spojení upnul zrovna na pentu. Vzhledem k tomu, že Dan tu byl s Pentou v podstatě od začátků, kdy tehdy průkopník Petr Macháček vlastně s Vale Tudo v Čechách začínal.
Toman píše:Článek je evidentně tendenční. Trochu mne překvapilo, že nevěděl proč byl Helio označen za vítěze (i když ve skutečnosti prohrál). No nevím nevím. Kluby MMA rozhodně nerostou jako houby po dešti (podle mne jich je v ČR žalostně málo) a netuším proč se v tomhle spojení upnul zrovna na pentu. Vzhledem k tomu, že Dan tu byl s Pentou v podstatě od začátků, kdy tehdy průkopník Petr Macháček vlastně s Vale Tudo v Čechách začínal.
caesare_borgia píše:cau tomane, caute klucíííííííí
clanek podle me neni ani spatny, ani nijak tendencni
nesnazi se o nijakou komparaci juda a bjj, zameruje se na jediny aspekt, a to marketingovy, kterym vysvetluje rostouci popularitu BJJ oproti judu. A to celkem poutavou formou i pro laika, ktery nema poneti, co bjj je. Da se spekulovat o tom, co stoji za rostouci popularitou BJJ, ale veci, ktere zminil k ni rozhodne prispivaji. (vzdyt i ted na prazacku se to hrne vostosest, ne?)
Toman píše:caesare_borgia píše:cau tomane, caute klucíííííííí
clanek podle me neni ani spatny, ani nijak tendencni
nesnazi se o nijakou komparaci juda a bjj, zameruje se na jediny aspekt, a to marketingovy, kterym vysvetluje rostouci popularitu BJJ oproti judu. A to celkem poutavou formou i pro laika, ktery nema poneti, co bjj je. Da se spekulovat o tom, co stoji za rostouci popularitou BJJ, ale veci, ktere zminil k ni rozhodne prispivaji. (vzdyt i ted na prazacku se to hrne vostosest, ne?)
Ne(možná je tomu lépe)
ad článek: Měl jsem z toho takový pocit. A napsat že kluby MMA rostou jak houby po deštiKolik jich tu v ČR je když nepočítám kluky co se někde v garáži řežou na matracích. A na úrovni Gracie Barra, Chute Boxe, BTT, ATT, Red Devil, ... ani jeden.... Holt my když nemáme peníze tak to zas doháníme srdíčkem
. Třeba si myslím, že co se Thajskýho týče tak to je mnohem lepší (v ČR i SK).
Ahoj Tome
Toman píše:Saša už s Fedorem asi půl roku netrénuje.
viz interview na fedor.bel.ru
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 0 návštevníků