jeikob píše:Tak ono zaleží kde se človek pohybuje.je fakt že byl rozdíl mezi rockovým klubem a diskotékou na jižáku.Ale co mi přijde šílený ta šikana mezi detma.Ja chodil na zakladku na žižkově a človek se poprat musel.A V každý třídě byl takový outsider ,ale nanejvejš měl mokrou houbu na židly či ho lidi vystrkali ze fronty na obed.Jo romský a asocialní děti byli agresivnější utočily pestma.Ale že by někdo do někoho v přesile kopal na zemi ci došlo k ublžení na zdraví nepamatuju a to tam chodily do školy slušný kousky
TRiTON píše:jeikob píše:Tak ono zaleží kde se človek pohybuje.je fakt že byl rozdíl mezi rockovým klubem a diskotékou na jižáku.Ale co mi přijde šílený ta šikana mezi detma.Ja chodil na zakladku na žižkově a človek se poprat musel.A V každý třídě byl takový outsider ,ale nanejvejš měl mokrou houbu na židly či ho lidi vystrkali ze fronty na obed.Jo romský a asocialní děti byli agresivnější utočily pestma.Ale že by někdo do někoho v přesile kopal na zemi ci došlo k ublžení na zdraví nepamatuju a to tam chodily do školy slušný kousky
No jak kde.Vesměs si myslím,že takováhle už "tvrdá" šikana je právě kolem romských a asocialních dětí..ale je to jen můj názor,a némám ho nějak ověřený..
jeikob píše:No nedávno dávali ve zprávách jak už děti na základce nosí boxery.
No já si vzpomněl na příhodu ,jel jsem autobusem tady na sídlišti normálně přes den a seděli tam dva kluci a holka okolo 15 a byli rozývený hulákali dávali nohy na sedadlo,sprostě hulákali. A naproti seděla ženská s dcerou asi stejně starou jak ty pubertáci. A ta ženská je napomenula . Samozřejmně že jí začli nadávat do píč a podobně. A ta holka s tý party ,že tu její dceru zná ,že to je kráva od nich ze školy. No a u metra kde všichni vystupovali se ta holka vrhla na tu holku co tam byla se svojí mámou!Normálně jí bylo jedno že tam má matku .©ílenej affekt dva chlápci co jeli taky v tom autobuse jí teda rychle odtrhli a volali policii já to nejak už nesledoval.Ale dostalo mne to
Wodnicek píše: tak mi povedz ci je normalna doba? ked kazdy nosi boxer noz kaser teleskop tomfu a co ja vim co este co som uz videl ....hm>
Koudel píše:zrovna vcera vecer sem mnel konflikt.. vsichni tady mate kecy co bys te udelali .. ale ja ?? 16 let 65 kg 170cm a prisel mne bezduvodne zbit nakopany fetak .. ktery mnel nejmin 25 let 100 kg a tak 2m ... co sem podle vas mnel delat ?? .. no branil sem se ale dostal sem .. mnel 4x vetsi pracku nez ja .. byl to skin .. a to nejsem cerny ..
Shimmy píše:souhlasim s fighter99 radim se taky mezi dnesni mladez a to ze sem uz dostal pres drzku od 10 lidi v parku za biliho dne je moc v te dobe mi bylo tak 12let takze sem se moc neumel branit a jim bylo okolo 15 dostal sem solidni sadu od te doby sem sebou tahal teleskopa asi tak 2roky sice sem ho nepouzil ale 2x sem ho vytahl na zastraseni mmtalne v 16 letech kdy uz nejakou dobu delam Kung Fu a rekreacne box,kickbox tak je to jine ... ale jak uz tu jednou byla situace ze jde s pritelkyni vecer a nekdo ho vyprovokuje ze to skonci 1 proti 3 s boxerama tak to nevim co bych delal urcite bych poslal mladou pryc (a ta neni tak blba takze by volala benga) ale jak se v takove situaci branit dejme tomu ze sou teda 3 s boxerem a ja beze zbrane (utict nemuzu byla by to jasna nakladacka)...ted spociva otazka jak se branit,jakym stylem a este dejme to mu ze ti typci nejsou moc fairplay takze by jim nevadilo ze do me budou busit vsichni zaraz...
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků