a co jste cvičili?(pokud to není tajné
  a co jste cvičili?(pokud to není tajné  )
 )

takže člověk s mnoha metodickými zkušenostmi z vedení cvičení sebeobrany a boje z blízka nebyl shledán odpovídající personou, která by byla schopna zavést do armády ucelený (metodicky a technicky)systém výuky BZ.Mj. obdivuji p.©elenberka jak stihl od roku 1990 připravit pro potřeby armády systém, který nebyl a není ověřen v reálné praxi, na rozdíl od jiu-jitsu (2.sv. válka) a není oficiálně cvičen v žádné vyspělé armádě.Nic proti MCS, na to, že je prezentováno jako systém, který se cvičí v AČR, tak na mimo 4.brn , univerzitu obrany a pár lidí u VzS nevím o nikom, kdo by se mu aktivněji věnoval.Očekávám tu na toto téma věcnou diskuzi
 takže člověk s mnoha metodickými zkušenostmi z vedení cvičení sebeobrany a boje z blízka nebyl shledán odpovídající personou, která by byla schopna zavést do armády ucelený (metodicky a technicky)systém výuky BZ.Mj. obdivuji p.©elenberka jak stihl od roku 1990 připravit pro potřeby armády systém, který nebyl a není ověřen v reálné praxi, na rozdíl od jiu-jitsu (2.sv. válka) a není oficiálně cvičen v žádné vyspělé armádě.Nic proti MCS, na to, že je prezentováno jako systém, který se cvičí v AČR, tak na mimo 4.brn , univerzitu obrany a pár lidí u VzS nevím o nikom, kdo by se mu aktivněji věnoval.Očekávám tu na toto téma věcnou diskuzi
 , takže dnes s odstupem let si říkám, jak by to asi vypadalo v AČR, kdyby se cvičilo "metodou" Doležal...
 , takže dnes s odstupem let si říkám, jak by to asi vypadalo v AČR, kdyby se cvičilo "metodou" Doležal...
Mad_dog píše:Krav maga je aj tak moc silova aspon niektore techniky.

) Co to vypovidá o kvalite civilního/tradicniho Musada (p. Sokol)? Nic
 ) Co to vypovidá o kvalite civilního/tradicniho Musada (p. Sokol)? Nic
 mimochodem v PV je i něco jiného než rHPz...zkus něco jiného
 mimochodem v PV je i něco jiného než rHPz...zkus něco jiného  navíc nášivka nic neřeší, jestli její nositel je aktivní nebo ne.Mimochodem , zkusil jsi provádět techniky MCS s báglem, v taktice a po 25km přesunu, při přepadu a boje "face to face"?hovno musado-kopu a mlátím kolem sebe...můj názor, moje zkušenost
 navíc nášivka nic neřeší, jestli její nositel je aktivní nebo ne.Mimochodem , zkusil jsi provádět techniky MCS s báglem, v taktice a po 25km přesunu, při přepadu a boje "face to face"?hovno musado-kopu a mlátím kolem sebe...můj názor, moje zkušenost

)
 )

)
 )

myslím, že v oblasti PR si už neškrknu
 myslím, že v oblasti PR si už neškrknu  ale vážne:
 ale vážne:

, ale jak může vypadat boj z blízka a o tom to bylo
 , ale jak může vypadat boj z blízka a o tom to bylo
xiuwei píše:na polském webu organizace IKMF Polsko (Krav Maga) jsem vyčetl,že jezdí KM World Team (v něm je i T.Adamczyk - president IKMF Polsko) cvičit KM armádu ve ©védsku. Nevím,jestli plošně nebo jen určité složky armády.

Zpět na armádní a combat systémy...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků