Moderátor: PC
TRiTON píše:protože sem nikdy na strojích neposiloval
bjohny píše:TRiTON píše:protože sem nikdy na strojích neposiloval
ked ti ide o narast svalov tak na nich ani tak skoro cvicit nebudes
TRiTON píše:Myslíš,že bych těch 10kg ve svalech nabral tak rychle?Já právě v tuku to nesmim nabrat kvuli kickboxu,by mi pak hrozně všichní mlátili:Dbjohny píše:TRiTON píše:protože sem nikdy na strojích neposiloval
ked ti ide o narast svalov tak na nich ani tak skoro cvicit nebudes
Jak to myslíš?
player píše:...aneb misto mozku aminokyseliny:D
Ne to byl vtip, ale jako nevim proc by mel byt "doorman" vzda takova ta spis kuriozitni postavicka s boulema po tele, nebo spis jeste casteji jedna velka kulata boule:)
Pokud ses inteligentni technicky zdatnej jedinec, pak zadnej objem nepotrebujes.Mej se;)
player píše:...jak u koho hele, jak u koho.Me jsou treba zrovna tyhle hory hmoty k smichu a fakt z nich repsekt nemam.
TRiTON píše:Ahoj(předem se omlouvam,jestli-že tu již podobné téma je,ale já ho nenašel)
Je mi 17,mam 180 cm a 70 kg..dělám kickbox,ale potřeboval bych nabrat hmotnost a oběm,abych si mohl v 18 přividělávat jako doorman..Myslíte,že můžu docílit nárůstu svalstva(představoval bych si tak 10kg/rok) posilováním s vlastní vahou,nebo mam spíše chodit do posilovny?A jestli ta posilovna,tak jestli si mam aspon třeba na 10 hodin zaplatit trenera,protože sem nikdy na strojích neposiloval a nevím jak, a nechat si sestavit plán?Díky za každou radu..
TRiTON píše:Myslíš,že bych těch 10kg ve svalech nabral tak rychle?Já právě v tuku to nesmim nabrat kvuli kickboxu,by mi pak hrozně všichní mlátili:D
TRiTON píše:player píše:...jak u koho hele, jak u koho.Me jsou treba zrovna tyhle hory hmoty k smichu a fakt z nich repsekt nemam.
No tak tobě možná,budeš asi už celkem zkušenej fighter a víš,že víc rychlýl ran je horší,než nějaká pomalá bomba.Ale myslím si,že většině lidí fakt nažene větši strach hora svalů..
DrGlock píše:TRiTON píše:Ahoj(předem se omlouvam,jestli-že tu již podobné téma je,ale já ho nenašel)
Je mi 17,mam 180 cm a 70 kg..dělám kickbox,ale potřeboval bych nabrat hmotnost a oběm,abych si mohl v 18 přividělávat jako doorman..Myslíte,že můžu docílit nárůstu svalstva(představoval bych si tak 10kg/rok) posilováním s vlastní vahou,nebo mam spíše chodit do posilovny?A jestli ta posilovna,tak jestli si mam aspon třeba na 10 hodin zaplatit trenera,protože sem nikdy na strojích neposiloval a nevím jak, a nechat si sestavit plán?Díky za každou radu..TRiTON píše:Myslíš,že bych těch 10kg ve svalech nabral tak rychle?Já právě v tuku to nesmim nabrat kvuli kickboxu,by mi pak hrozně všichní mlátili:D
Když ti vadí, že by tě o deset kilo těžší borci na blbým kickboxu v chráničích moc bili, tak co budeš asi dělat, až ti tři o třícet kilo těžší borci začnou rozbíjet půlitry o hlavu? Nejdřív si zjisti, nejlépe od někoho kdo to pár let dělá, o čem ta práce vůbec je a pak si najdi nějakou jinou brigádu.
player píše:TRiTON píše:player píše:...jak u koho hele, jak u koho.Me jsou treba zrovna tyhle hory hmoty k smichu a fakt z nich repsekt nemam.
No tak tobě možná,budeš asi už celkem zkušenej fighter a víš,že víc rychlýl ran je horší,než nějaká pomalá bomba.Ale myslím si,že většině lidí fakt nažene větši strach hora svalů..
A to skutecne musim byt jak pises "zkušenej fighter", abych tohle vedel?
Objem jedine v posilovne..jak pises kdyz nemas zadny zkusenosti, tak trener pro zacatek bude dobrej...jinak 10kilo pri spravnym jidle muzes nabrat klidne za 2-3mesice. Vice info najdes treba na ronnie.cz
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků