kumori píše:4graver
můžeš mi pls, osvětlit co je wander ryu karatejutsu, kde se tu vzalo, kdo udělil p.hausnerovi 8.dan a kdo je jeho učitel
Nula píše:No nevím... Já abych se přiznal tak chodím na trénink s tím že se z něj vrátim... ty ne??
kumori píše:kdepak se nám ztratil graver....?na něco jsem se ho ptal, ba přímo jsem žíznil po informacích, která tu sype z rukávu a on nikdegravere?gravere?
ukropcany píše:ad videá - je to komédia... Poliaci sa samozrejme snažia, ale je to 1. bez načasovania, 2. pohyb nie je jednoliaty (a tým pádom sú všetky aikido-princípy v řiti - podobne ako vo väčšine JJ skôl, podobnosť nie je vôbec náhodná), 3. postoj klasika rozčapený, 4. útoky infantilné, opäť klasika... ale verím, že keby natrénovali aj nejaké normálne BU, tak by im to mohlo fungovať, nasadenie im nechýba... Tisier je klasická ukážková hovadina, afektované jak sviňa, už len vyšpúliť zadky...
Nula píše:pro ukropcany:
Sorry chlape, ale ty máš snad v hlavě sračky.... nechci tě urazit....
Nic ve zlém...tak si užívej Boxu a já nevim čeho ještě a aikido nech prosím raděj plavat...
ukropcany píše: Poznáte tu niekto krivku normálneho rozdelenia? - [...] taká sínusoida...
Nula píše:pro ukropcany:
Sorry chlape, ale ty máš snad v hlavě sračky.... nechci tě urazit....
Nic ve zlém...tak si užívej Boxu a já nevim čeho ještě a aikido nech prosím raděj plavat...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků