graver píše:Já jsem to tlustý brejlatý fousatý skoroplešatý s (tehdy) bílým páskem:
Toman píše:Tobě nevadí brýle?
ukropcany píše:...Ja keď niekoho vidím s 10nami, tak hneď prudím, lebo vždy ma s tým buď otvoria, alebo nos, alebo ucho, alebo niečo...10iny sú na zápas, nie na sparing...
kumori píše:4zm
podívej se, sám dobře víš, jak je to tady v ČR s těmi dany, sensei, shihany a bůh ví co.ty na to jdeš správně, uvěřejnil jsi svou linii, nemáš co skrývat, nic na tom není, co tedy brání osobnostem jako LP,JH,AK zveřejnit svou linii na svých webech?je to tak easy-1.dan v....tehdy a u toho, 2.dan, 3.dan...etc.víš co by všechno by si tím ulehčili?třeba to,že by nebyly pochybnost (nebo by je omezily) že si ty dany dali navzájem...
každopádně souhlasím s názorem, který padl tady na tomto webu, že až na to přijde, žádný kyu, kup nebo dan nikoho nezachrání...
jelikož jsem zvědavý zvědavecsnad sem někdo hodí kdo, kdy,kde a u koho....
![]()
![]()
ukropcany píše:P.S. S marvinom sme sa včera chechtali, že na bu.cz by mal byť na home taký rozcestník s dvomi tlačítkami - jedno bude "Som aikidóka" a po kliku naň bude presmerovaný na disney.coma druhé bude "Nie som" a potom cez čestné prehlásenie že fakt nie je ho to pustí dnu...
![]()
ukropcany píše:P.S. S marvinom sme sa včera chechtali, že na bu.cz by mal byť na home taký rozcestník s dvomi tlačítkami - jedno bude "Som aikidóka" a po kliku naň bude presmerovaný na disney.coma druhé bude "Nie som" a potom cez čestné prehlásenie že fakt nie je ho to pustí dnu...
![]()
![]()
Raptor píše:ukropcany píše:P.S. S marvinom sme sa včera chechtali, že na bu.cz by mal byť na home taký rozcestník s dvomi tlačítkami - jedno bude "Som aikidóka" a po kliku naň bude presmerovaný na disney.coma druhé bude "Nie som" a potom cez čestné prehlásenie že fakt nie je ho to pustí dnu...
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník