Tao Tai Chi Chuan Yang a Wing Chun Kung Fu Mo lum Beroun

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Tao Tai Chi Chuan Yang a Wing Chun Kung Fu Mo lum Beroun

Příspěvekod Anonymní » ned 30. kvě, 2004 20:59

Ráda bych chodila na Tai Chi Chuan a sebeobranu Wing Chun Kung Fu do Profesionální školy tradičních čínských cvičení Wing Lam Beroun vedenou majitelem a instruktorem p. Josefem Proškem. (odkaz na internet: winglam.webpark.cz/)

Na svých webových stránkách instruktor uvádí, že je držitelem kvalifikační zkoušky ze 46 specializací NIPPON-AIKI-MILITARY-KONTAKT
a absolventem Profesionální školy bojových umění BODYGUARD-BUDO-RYU.

Chtěla jsem si to trochu prověřit na internetu, ale nenašla jsem žádné informace o NIPPON-AIKI-MILITARY-KONTAKT a o uvedené profesionální škole bojových umění. Jestli někdo tomu rozumí, prosím o vysvětlení.

Ráda bych zjistila nějaké reference o škole Wing Lam v Berouně a o p. Proškovi a názory na úroveň školy.

Díky

Wendy[/url][/i]
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Tao Tai Chi Chuan Yang a Wing Chun Kung Fu Mo lum Berou

Příspěvekod chonglee » pon 31. kvě, 2004 19:30

nevim nevim už ten název...a výčet těch certifikátů..
chonglee
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 31. kvě, 2004 22:13

Wendy, slunicko. Dej si to dohromady. Tai chi, Wing Chun Kung Fu a proti tomu Japonske a vzlaste pak armadni (military) ohodnoceni. To je asi jako kdyz eskymak vari spageti.
Jestli tam chces zacit tak muzes. Ja ti preji pouze hodne stesti.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod F4ust » pon 31. kvě, 2004 22:27

mám pocit, že už se to tu řešilo. Pana proška neznám a neměl jsem ani tu čest navštívit jeho školu, ale z jeho velmi podivných referencí a fotek, které na stránce vystavuje na odiv veřejnosti, usuzuji, že cvičí a vyučuje naprosté nesmysly. Jestli máte seriózní zájem o bojová umění, doporučuji se mu vyhnout obloukem.
F4ust
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 01. čer, 2004 6:54

Podobný mix jsem taky cvičil . A bylo to na nic . Raději se věnuj něčemu prověřenému
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 01. čer, 2004 7:42

"První profesionální škola tradičních čínských cvičení v okrese Beroun,
založena v roce 1994 majitelem a hlavním instruktorem, panem Josefem Proškem,
držitelem kvalifikační zkoušky ze 46 specializací
NIPPON-AIKI-MILITARY-KONTAKT
a absolventem Profesionální školy bojových umění
BODYGUARD-BUDO-RYU
Cvičí se taoistický systém pro zdraví a dlouhý věk Tao Tchai ti Yang Shen Shu a Tao Tai Chi Chuan Yang a sebeobranný systém Wing Chun Kung Fu Mo lum - jedna ze specializací sebeobranného systému NIPPON-AIKI-MILITARY-KONTAKT , nyní ve vlastních prostorách: Beroun, Tovární 736 (resp ul. Na Dražkách), vchod Tiba, 1. patro.
Pobočka Centra tradičních čínských cvičení a sebeobrany Wing-Lam Beroun v Hořovicích"
tak tento skvost je z ich stránky (momentálne asi nefičí)....to je strašné, asi ako skrížiť korytnačku s krtkom a dať tomu ninja oblečenie....proste grc... :? :? :?
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Tao Tai Chi Chuan Yang a Wing Chun Kung Fu Mo lum Berou

Příspěvekod Anonymní » úte 01. čer, 2004 8:21

Wendy píše:Ráda bych chodila na Tai Chi Chuan a sebeobranu Wing Chun Kung Fu do Profesionální školy tradičních čínských cvičení Wing Lam Beroun vedenou majitelem a instruktorem p. Josefem Proškem. (odkaz na internet: winglam.webpark.cz/)

Na svých webových stránkách instruktor uvádí, že je držitelem kvalifikační zkoušky ze 46 specializací NIPPON-AIKI-MILITARY-KONTAKT
a absolventem Profesionální školy bojových umění BODYGUARD-BUDO-RYU.

Chtěla jsem si to trochu prověřit na internetu, ale nenašla jsem žádné informace o NIPPON-AIKI-MILITARY-KONTAKT a o uvedené profesionální škole bojových umění. Jestli někdo tomu rozumí, prosím o vysvětlení.

Ráda bych zjistila nějaké reference o škole Wing Lam v Berouně a o p. Proškovi a názory na úroveň školy.

Díky

Wendy[/url][/i]

Výzva pro instruktora J.Proška. Neslučujte něco tak seriózního jako Kung Fu s hovadinami typu nIPPON-aIKI-mILITARY-kONTAKT. Dále neblněte lidem hlavu s Vašimi 46 specializacemi. Degradujete tím totiž význam slova specializace. :evil:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 01. čer, 2004 9:17

je hanbou, pokrstiť takýto mix názvom Kung-fu a vôbec akýmkoľvek serióznym názvom... :oops:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 01. čer, 2004 9:41

mám pomalší i-net, takže som sa až po chvíli dočkal tej stránky...to stojí zato, chlape, odkiaľ berieš tie znaky v úvode? vieš vôbec čo znamenajú? je to ako v tej reklame, keď sa mládež chváli svojimi tetovačkami s akože textom "dlhý život, odvaha, ..." a v skutočnosti tam majú "rezance, polievka,..."
to isté, máte tam znak "vysoký" pre "cvičenie pre zdravie" a znak "čaj" pre "akcie minulé" atď., proste absolútna neznalosť.... :?
načo to tam kua dávate, keď neviete ani čo to je? :x tým dehonestujete profesiu znalcov čínskeho jazyka i wushu (kungfu) :!:
a ten opis "tai-chi":Tai-Chi
JE: nejznámější a nejoblíbenější z celé šíře tradičních "vnitřních" stylů čínských bojových umění.
Umění Tai chi je umění poznávání sebe sama. Vyznavači tohoto stylu cvičí Tai chi jako účinný prostředek ke zlepšení svého zdravotního stavu, fyzické kondice. Principem cvičení je "klidné srdce a koncentrovaná mysl". Proto jakékoliv tělesné cvičení, které aktivuje práci centrálního nervového systému je prospěšné pro celé tělo. Uvolnění těla, hluboké a přirozené dýchání, jemné obloukovité pohyby vycházející z pasu a práce s vnitřní energií - ústí v jedinečnou harmonii těla i ducha, zdraví, mládí a dlouhého věku. Naším cílem při cvičení forem "Lien-kung-pa-fa-chuan" a "Tai Chi Chuan Yang".
Nedílnou součástí výuky Tai chi je zdravotní cvičení "Sien-kung-pa-fa-chuan" (koncentrace, vnitřní síla, uvolnění, relaxace), které tvoří nezbytný základ a součást výukového programu "Tai Chi Chuan Yang" Wing Lam Centra.
Lien-kung-pa-fa-chuan-čchi kung Neikung jsou praktická, dechová a vnitřní cvičení k posílení imunitního systému, přílivu energie, a posílení vnitřních orgánů a tkání, stimulaci a relaxaci organismu. "
Tento človek je diletant, ktorý ani netuší, čo to wushu či kungfu je...držte sa od neho ďalej :!: :wink:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod F4ust » úte 01. čer, 2004 11:52

wushi: kecat genealogické blbosti a generovat náhodnou kombinaci pinyinu a rádobyčínských slabik umí každý, ale tohle je teprve pravý důkaz místo slibů :D

http://winglam.webpark.cz/src/be3.jpg
http://winglam.webpark.cz/Im006629.jpg
F4ust
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 01. čer, 2004 12:38

Kvůli takovýmhle fotkám jsem Kung Fu dlouho dělat nechtěl , jelikož jsem věřil, že se o Kung Fu jedná. Prošek je zakomplexovaný idiot. Anebo bývalý lampasák. I když, to je to samé.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod F4ust » úte 01. čer, 2004 12:41

navrhuju trestnou výpravu do Berouna :D
F4ust
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 01. čer, 2004 12:42

Myslel jsem, že Hladík a Turnebr jsou vrchol. Nyní však znám novou hvězdu naší "BU" scény. Pokud ale šlo o záběry z nějaké léčebny pro mentálně postižené, rád se pacientům omluvím.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » úte 01. čer, 2004 12:47

F4ust píše:wushi: kecat genealogické blbosti a generovat náhodnou kombinaci pinyinu a rádobyčínských slabik umí každý, ale tohle je teprve pravý důkaz místo slibů :D

Proč mi ty odkazy nejdou otevřít?
Angus
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » úte 01. čer, 2004 12:49

mě taky ne... :cry:

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 01. čer, 2004 12:50

Angus píše:
F4ust píše:wushi: kecat genealogické blbosti a generovat náhodnou kombinaci pinyinu a rádobyčínských slabik umí každý, ale tohle je teprve pravý důkaz místo slibů :D

Proč mi ty odkazy nejdou otevřít?
Angus

Zadej je ručně
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

tyjo!

Příspěvekod microElephant » úte 01. čer, 2004 12:56

Tak to je hustý :) Nejlepší je ten pán na té hromadné fotce, co je úplně vpravo a asi mává fotografovi :P
microElephant [- cutted -]
microElephant
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Angus » úte 01. čer, 2004 13:02

Omyl píše:[Zadej je ručně

Díky. Tý vole, to je nařez, eště, že kung fu nerozumím. Za jakým účelem se takto drží zbraň? (viz 2. obr.)
Angus
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » úte 01. čer, 2004 13:04

mno fotky jsem rozbalil... http://winglam.webpark.cz/ ale dá se tohle nějak otevřít...

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 01. čer, 2004 13:05

...k týmto fotkám som sa na tej stránke nedostal (musel som sa ísť vybliť... :lol: )....je to sila, F4ust, obdivujem tvoje hľadacie schopnosti....tak toto sa každý deň nevidí, však?... :D
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Další

Zpět na bojová umění a sporty obecně