S474N píše:standalone píše:Ja som tiez za.
Ale najhorsie ne tom je, ze ani najhorsi trest uz nevrati skody, ktore dotycny spachal. Treba preto viac dbat na prevenciu a vychovu.
Mas pravdu, preventivne kulku do tyla a je to vyreseno![]()
TierraZ píše:No kulku jako kulku. Ono je to nějaký začarovaný kolotoč. Kulka sem, kulka tam a nakonec nikdo nezbzde
Shaolin píše:Chan Shaolin Si & Dju Su Kung Fu je styl boj. umění z pohraničí Číny a Mongolska. Mimo jiné se skládá z 9. forem Velký drak, 18 tradičních a dechových cvičení a tvrdé reálné sebeobrany. Rád odpovím na dotazy a připomínky. SHAOLIN
Jendis píše:Oživuji toto téma kvůli tomuhle :
http://www.novinky.cz/krimi/245813-pri- ... rketu.html
Jsem moc zvědavej, jak tohle dopadne ?! A je mi líto toho chlapa, co se ho snažil zkontrolovat...ne proto, že by za to mohl ( to si nemyslím ani náhodou ).....ale určitě má teď hrozné výčitky.
Jendis píše:Já vím, celej ten obor jde do prdele a , povětšinou, slouží jako poslední záchytná stanice pro zkrachovalce. Někdy bych se v prdeli viděl, když řeknu co dělám - a to nedělám tohle, ale úplně něco jiného......![]()
Ale kdo za to může.....všichni chtěj co nejvíc muziky za co nejmíň peněz...a jestli fakt projde ten paskvil, co chtěj dát jako zákon...seru na to a jdu jinam.
Suplovat práci PČR s co nejvíce povinnostma bez jakékoliv právní ochrany nehodlám ( přitom blbečkům od rybářů, nebo věčně ožralejm myslivcům tu ochranu dali....nasrat, fakt nasrat )......jsem se teď zbytečně nasral.
Zpět na armádní a combat systémy...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník