Moderátor: PC
Lu-tze píše:...hledam spis neco na rozvinuti koncentrace a vule, pozdeji bych se klidne smerovala i na neco sviznejsiho.
Lu-tze píše:Jezdim hodne na kole, zacala jsem behat a plavat, tak by se hodil nejaky protipol - nejen fyzicky, ale i psychicky(a kulturne).
xavier píše:No pokud tím "klidným, bezkontaktním" myslíš "BU", tak to ani snad nemůže být BU. Nedivil bych se ale, kdybi Ti nějaký "mistr" řekl opak - dnes se na BU docela dobře vydělává. Takže pokud Ti stačí dělat něco jen tak pro radost, výběr je velký - zkus projít zdejší fóra, najdeš tam hodně informací
Tomkins píše:Nebo kung-fu, ale rovnou říkám, že v něm se nevyznám, jen si myslím, že asi nejvíce rozvíjí koncentraci.
Tomkins píše:luen píše:...je tady dost klubu, kde to maji zamerene komercne jen na urcite moderni "IN" programy a nebo je to riznute "hipickou filozofii"![]()
Co je hipická filozofie?Ale zní to dobře
![]()
![]()
Lu-tze píše:Jsem z Prahy, mohl byste mi dat nejaky tipy, kam zajit, kde jsou lidi, kteri tomu opravdu rozumi...?
practice píše:Lu-tze píše:Jsem z Prahy, mohl byste mi dat nejaky tipy, kam zajit, kde jsou lidi, kteri tomu opravdu rozumi...?
clovek, ktery tomu opravdu rozumi, Te stejne nebude chtit ucit
Lu-tze píše:2luen:diky diky,mas pravdu v tom, ze asi kazdy mi bude radit neco jinyho - samozrejme si budu prubezne tribit nazory hrabanim se ve forech, ale jak jsem uz napsala, bude to mravenci prace a primym dotazem jsem si to chtela ulehcit, priznavam
luen píše:Ver ze ta mravenci prace na startu se ti vyplati ... nebudes cpat penize nekolik let nekomu o kom pozdeji zjistis, ze je podvodnika usetris si zklamani
zklamanejch dusicek je tady pomerne hodne
LanJingLing píše:Pravda, pravda, to se mi ted vyplatilo pri vyberu auta z autobazaru. Kdybych koupil hned to prvni na ktery sem narazil, tak bych asi litoval![]()
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků