migli píše:2 pe25tr:
ja tohle moc dobre vim, mel to byt spis vtip... Kdyz ma fungovat neco, kde jsou k provozu potreba penize, tak musi byt sef vzdycky obchodnik, jinak prodela kalhoty... Ale mam trochu dojem, ze luen si poridil za vlastni penize hezkou hracku na hrani - vlastni skolu BU

(luene, no offense

)
A o to presne jde ... nemuzu stavet existenci skoly na penezich nekoho jineho ... kolik takovych pokusu tadu v Cechach uz bylo ... a jak to dopadlo
Ja chapu, ze nejakej Pepik Vocasku, kterej si treba sve BŮŮŮ vymyslel, si muze dovolit v Horni Dolni ucit zadarmo ... Tezko by hledal lidi, kteri by mu za to zaplatili (max. par do tela - aby se probral). Nikdo takoveho "lojzu" u nich na vesnici nikdy nebral vazne, ale po te co se stal MAHAGURU jsou z nej mistni babovky unesene. Coz ve vysledku pritahlo par dalsich zoufalcu, kteri mu zavideji uspesny zvrat v jeho zebricku popularity ... A tajne doufaji, ze s exotickym obleckem a mrmlanim neco o samurajich, Konfuciovi a Buddhismu, zacnou mistni sexbomby silhat i po nich
Byl to priklad, tak se potrefena housatka nemuseji hned rozcilovat
Je velky rozdil mezi tim co jsem prave uvedl jako priklad a mezi tim jaka panuje situace v klubech s historii, jasnym a dlouhodobym zamerem a popr. s nejakejma vysledkama ... Ona je totiz UROVEN a "uroven"
Ja bych se neucil u cloveka, ktery to dela bez zavazku ..., jednoho dne mi rekne ... vis milej Jendo ... ja uz jsem z toho unavenej, nic z toho vlastne nemam a hlavne nemam k zakum zadne zavazky, tak se s tebou loucim ...
Je seriozni, kdyz jsou jasny, pruhledny a funkcni pravidla hry ... Kdyz nema zavazky zak ... nema je ani ucitel a to by pak mohlo zamrzet i vycuranky, ne

Mozna by stalo se nad tim zamyslet. Kolik tady po revoluci vyrostlo klubu z rad nadsencu, snilku a dobrodincu ... Kde vsichni jsou??? kde jsou jejich zaci??? Kde jsou jejich vysledky??? JJ vsem to doporucuji ... je to opravdu nejlepsi model a rozhodne se osvedcil
JEN NECHTE KAZDEHO "LOJZU" AT NA VAS EXPERIMENTUJE