třeba VTP-100
 třeba VTP-100  a kdo je p.Grudzenski?Bývalý výsadkář BW?A žák korejských učitelů?V pořádku.A kde a kdy byl bojově nasazen?jak prověřil svůj systém?IDF(izraelská armáda) denně od roku 1948 bojuje a ověřuje tak vše co má ve svém arzenálu ( i způsoby BZ).Já bych našim generálům poradil jedno:pozvěte sem na několik let instruktory z IDF a ti z naší draze zaplacené domobrany udělají armádu, protože oni na rozdíl od nás ví, co je to boj a co je k němu potřeba...
 a kdo je p.Grudzenski?Bývalý výsadkář BW?A žák korejských učitelů?V pořádku.A kde a kdy byl bojově nasazen?jak prověřil svůj systém?IDF(izraelská armáda) denně od roku 1948 bojuje a ověřuje tak vše co má ve svém arzenálu ( i způsoby BZ).Já bych našim generálům poradil jedno:pozvěte sem na několik let instruktory z IDF a ti z naší draze zaplacené domobrany udělají armádu, protože oni na rozdíl od nás ví, co je to boj a co je k němu potřeba...

Vždyť je to jen trénink.
  Vždyť je to jen trénink.

protože si musí vypěstovat návyky aby to pak dělala automaticky!  proč asi nemusím zmiňovat že?
  protože si musí vypěstovat návyky aby to pak dělala automaticky!  proč asi nemusím zmiňovat že?

, když mu ji vezmeš tak ji můžeš použít a pokuď  blbě tak samo ti ji zas může vzít, ale on je spíš problém v tom že když tě někdo napadne zbraní a ty mu ji sebereš tak se pak těžko dokazuje koho že vlastně byla, kdo vlastně koho napadl a jak napotvoru to zrovna někdo uvidí až ty mu tu jeho zbraň sebereš a pak je to problém....odhodit bys ji měl tedy proto aby ji u tebe nikdo neviděl, ty nechytl chuť ji použít když tě ten šmejd napadl a pak neskončil v lochu. Ideálně na ni ani nešahat jen ji vyrazit a třeba odkopnout, samo když není třeba ji použít aby ses ubránil když by se objevili další útočníči či se obrana nevyvedla jak měla atp..
 , když mu ji vezmeš tak ji můžeš použít a pokuď  blbě tak samo ti ji zas může vzít, ale on je spíš problém v tom že když tě někdo napadne zbraní a ty mu ji sebereš tak se pak těžko dokazuje koho že vlastně byla, kdo vlastně koho napadl a jak napotvoru to zrovna někdo uvidí až ty mu tu jeho zbraň sebereš a pak je to problém....odhodit bys ji měl tedy proto aby ji u tebe nikdo neviděl, ty nechytl chuť ji použít když tě ten šmejd napadl a pak neskončil v lochu. Ideálně na ni ani nešahat jen ji vyrazit a třeba odkopnout, samo když není třeba ji použít aby ses ubránil když by se objevili další útočníči či se obrana nevyvedla jak měla atp..
 Z toho důvodu po nás chtěli, abychom tu zbraň po odebrání vždy hodili cca 2-3 metry od "protivníka" a v žádném případě mu ji nedávali zpět do ruk.  Mně to připadá zbytečny a nikde jinde jsem to neviděl. A tím chybným návykem jsem myslel právě to vrácení zbraně na tréninku soupeři, přece
  Z toho důvodu po nás chtěli, abychom tu zbraň po odebrání vždy hodili cca 2-3 metry od "protivníka" a v žádném případě mu ji nedávali zpět do ruk.  Mně to připadá zbytečny a nikde jinde jsem to neviděl. A tím chybným návykem jsem myslel právě to vrácení zbraně na tréninku soupeři, přece   

navíc on by neměl být schopen ji v ten moment použít....já si to nějak nedovedu ani předtavit s tím poldou tak on někoho zneškodí sebe mu zbraň, nebo se o ni perou on muji sebere a pak co, polda přestane udělá krok vzad nechá toho lumpa otřepat a pak mu vrátí zbraň
 navíc on by neměl být schopen ji v ten moment použít....já si to nějak nedovedu ani předtavit s tím poldou tak on někoho zneškodí sebe mu zbraň, nebo se o ni perou on muji sebere a pak co, polda přestane udělá krok vzad nechá toho lumpa otřepat a pak mu vrátí zbraň   ...já si tohle ani nějak nedovedu pořídně představit.
...já si tohle ani nějak nedovedu pořídně představit.

Lada píše:no nevím to se mi zdá až moc přitažený za vlasy a celekm i jako blbost, nás učili to odhazovat kvůli výše zmíněnému né kvůli tomu abych muji nevrátil....to že mu ji nemáš dávat zpět je snad ale jasné ne...
 . No borec ho střelil do ramene a polda mu ji odebral potom ještě jednou. Celkem funny....
 . No borec ho střelil do ramene a polda mu ji odebral potom ještě jednou. Celkem funny....

Lada píše: jen mě to zaráží u poldy který by snad měl trénovat tak že útočníka zneškodní aby mu mohl nasadit želízka, počkat na kolegy atd

. Všiml jsem si, že mi údery i při cvičení technik apod.. celkem dost ujíždějí
. Všiml jsem si, že mi údery i při cvičení technik apod.. celkem dost ujíždějí 

Zpět na armádní a combat systémy...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků