Panda píše:Ahojky, můžu mít jeden sobecký dotaz? Z těch co přislíbili účast, vyhovovalo by vám třeba i o týden pozdějí, tedy 6 tého října (a bylo by volno u Lena)?
Jde o to že jsem Jendise viděl naposledy pře 5ti lety a on 29. nemůže
Panda píše:Ahojky, můžu mít jeden sobecký dotaz? Z těch co přislíbili účast, vyhovovalo by vám třeba i o týden pozdějí, tedy 6 tého října (a bylo by volno u Lena)?
Jde o to že jsem Jendise viděl naposledy pře 5ti lety a on 29. nemůže
wushi píše:pavle, ja by som rád počkal, najmä na tú dodávku čerstvého akutolu, čo so sebou dotiahneš!!!!![]()
![]()
![]()
AKUTOL - ochranný plastický obvaz ve spreji. Panove se uz zrejmne tesi jak si osetri rany
TF píše:wushi píše:pavle, ja by som rád počkal, najmä na tú dodávku čerstvého akutolu, čo so sebou dotiahneš!!!!![]()
![]()
![]()
možná budu vypadat hloupě ale proboha co to je akutol ? to je jen něakej slang pro alkohol? nebo to je něakej druh pití?![]()
lukaskon píše:... záleží jen na termínu. Tři kluky z fóra už znám a minimálně 2 jsou těžká pohoda. Záleží to na termínu, ale nikdo ať to nestaví podle mě, protože u mě člověk nikdy neví co se vyvrbí. Vždy chodím na srazy kde se chlastá a je to tedy omezený dopravou, ale tady by se možná mohlo jen kecat a případně (což uvítám) vyměnit pár ran i rad, samozřejmě přátelských a tím pádem nebudu omezen dopravou a přijedu autemBylo by dobrý poznat kluky s kterejma si občas něco napíšu a tenhle nápad se mi opravdu líbí. Takže čekám na termín a místo (k Luenovi trefim) a rád přijedu pokud to bude jen lehce možný.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků