Dejte vědět

Moderátor: Picard
Shihtzu píše:Tak zatím nikdoCo se dá dělat. Pánové (a dámy
) trochu kuráže! Hakkoryu za to stojí. Snad se někdo najde...
NOKT píše:Být z Prahy tak bych do toho šel. Nicméně bydlím 30 km od Brna tak jsem na tom trochu lípNicméně ne o moc
zm píše:... je zajímavý, co kdo je ochoten obětovat pro budo a jak si zrovna takoví lidé toho váží. Takových lidí si vážím. A ono se jim to vrátí.
Být z Prahy tak bych do toho šel. Nicméně bydlím 30 km od Brna tak jsem na tom trochu líp Nicméně ne o moc
ukropcany píše:No budem asi za pohana, ale podľa mňa cestovať niekam pravidelne a hlavne často kvôli BU stovky až tisíce kilomentrov je na hlavu... chápem, že niekto svojemu BU obetuje celý život (lebo nemá nič lepšie na práci?), ale je podľa mňa trošku choré túto myšlienku prezentovať ako niečo normálne a bežné a decku tvrdiť, že to má zmysel je dosť nefér, pretože ho to môže takouto hovadinou nakaziť a nedaj Bože by to začalo dokonca robiť...Takže páni kroťte sa v radách, pretože BU nie sú stredobodom vesmíru, možno nanajvýš tak vašeho...
Hosobiki píše:chci podpořit Nokta: dlouhé dojíždění na semináře beru jako samozřejmost, ale na tréninky?
Picard píše:NOKTe nemyslel jsem to na tebe zle, jen jsem tim chtel vyjadrit nadeji, ze by to mohlo jit. Sakra jde jen o 30km? Nejak to jit prece musi.
BTW nemysli si ze toho casu bude vic, ve ctvrtaku bude jeste min a pak to bude uz jen cim dal tim horsi, mozna az v duchodu se to zlepsiTak jsem te chtel jen povzbudit
Hosobiki píše:to zm: k nám taky dojíždí lidi docela z daleka, ale to jsou lidi, co na to mají čas... například se svým rozvrhem si opravdu nedovedu představit, že bych někam měla dojíždět (naštěstí nemusím)
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 3 návštevníků