bojovým sportům fandím, svého času jsem sledoval K-1 a UFC, kluci jeli jak draci, fakt paráda.
jenže...myslím, že psychika borce co má natrénováno a hlavně už nějaký zápas za sebou (ví do čeho jde), je v absolutních podmínkách, je koncentrovaný, ví kdo proti němu stojí, je NAPROSTO odlišná od toho co asi cítí člověk, když se před ním objeví výrostci a "požádají" ho o peněženku, může zůstat u té peněženky, může, ale nemusí...taky jsem to zažil a věř mi, že ve mě byla malá dušička, naštěstí jsem se rychle vzpamatoval a díkybohu situaci zvládl, aniž bych někomu z těch kluků něco vážnějšího udělal.Doma jsem si to znovu v hlavě přehrál a vážně jsem byl rád, že jsem se za mlada tak často nechal stáhnot Milošem a šel si s ním ťuknout v rukavicích.Přiznám se, že pravý hák mi zachránil těch cca 800 Kč a platební kartu.Proto názorově souhlasím s kolegou ukropčanym v tom, že dobrý základ v boxu nebo MT je na ulici to ideální.
pak záleží na tom, jestli ten dotyčný rozhodne do toho jít nebo ztuhne, záleží na momentální situaci, je nemožné stanovit taktický postup pro každou situaci, která může nastat, proto si dovolím tvrdit, že to co borec naprosto brilantně předvede v dojo, hlavně při zkouškách STV nebo za závodech nemusí zafungovat ve 4 ráno, když čekáš na tramvaj u Stodolní

takže si myslím, že ikdybych přiznal, že LP má zajímavé techniky, tak nikdy mě nikdo nepřesvědčí, že je schopen naučit jak tyto techniky použít v praxi.Je fajn, že na seminář pozve KD, ale co tréninky, které vede?nene, je to judo-jitsu a basta