kamiwaza píše:Když se bráníš v zápase, aby tě někdo hodil dloubáním pod žebra, strkáním prstů do krku, taháním za vlasy - klobouk dolů. Co tak vrazit někomu prsty do očíto bys byl určitě nejlepší fajtr v SEBUDO. Zajdi si do Mělníku na judo, k těm co chodí extaligu, a pokud se s tebou vůbec budou bavit a připustí tě
tak s nima švihni o zem podle sebuda. Třeba tě dají na soupisku
![]()
Jak sebou migáte o zem v sebudu. Nebo to čekáte až příjde judista, nastoupí a pak ho bafneš za vlasy![]()
P.S. Tvá nabídka je velkorysá, ale tahání za vlasy a kousání si odpustím. Možná až to "Sebudo" bude na Olympiádě v Praze, tak se ukážu![]()
![]()
player píše:Kazdopadne na pristim srazku budes vitan, ja nemam vubec zadny problem veci resit prakticky.
diablik píše:http://youtube.com/watch?v=Z9CnW2JYChs ..od 2 minuty sledovat pracu ruk,prechody do klinca,popr. nejake kolena a hod a bum na zem..ja sice nie som judista,obcasne som chodil ku chlapcom sa nieco priucit,ale videlo som tam kopec veci z judabox +judo je velmi zaujimava kombinacia+nejake to kolienko z klinca za kimonko..
ukropcany píše:luen - hmmmmmmm... fešáčik...mňáááááááám...
ghekon píše:... taky asi jediny kdo se obtezuje anonymizerem
ghekon píše:luen: Kdysi mne to dost zajimalo
luen píše:ghekon píše:luen: Kdysi mne to dost zajimalo
To je dobre ... v pondeli mi volali z banky, ze mi nekdo nacetl kreditni kartu a odcizil mi z konta 9600Bezpecnost je treba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků