Moderátor: Toman
a stejně to některým nepomohlolukaskon píše: Ale na moji obranu zase to byl lehký sparing a já běhal jak trotl mezi nima a hulákal ať jdou lehce
lukaskon píše:To Panda: no je pravda že pár chcípáků na mým tréninků už nemůžou po rozvičce!!! A nějakej s motorovym kolenem se potí jako prase aniž by něco dělalTo i já s ortézou skoro od pasu dolů se tam hejbu víc.
Panda píše:2 Ukropcany: nemáš šanci byl jsem u Lukáše už čtyřikrát
luen píše:Panda píše:2 Ukropcany: nemáš šanci byl jsem u Lukáše už čtyřikrát
Tak to uz si umis bez asistence namotat bandaze![]()
Panda píše:luen píše:Panda píše:2 Ukropcany: nemáš šanci byl jsem u Lukáše už čtyřikrát
Tak to uz si umis bez asistence namotat bandaze![]()
No jo ale stejně dycky po prvních deseti minutách spadnou mrchy
2 velký a mocný moderátor Toman: alespoň vidím co by se mohlo s mým příspěvkem stát kdybych byl drzýnedělej si s tím halvu a reaguj,stejně už mě nekolikrát citovali, takže jsi zvěčněný
dutan píše:Myslíte že v mých 27 letech je pozdě začínat s kixboxem nebo thajským boxem??Díky za názory
ukropcany píše:Ramon Dekker začal v 24 rokoch...
ukropcany píše:Ramon Dekker začal v 24 rokoch...
anomarox píše:Genesis píše:jenom tiše závidím. já chci dělat thaibox, ale to až na V©, takže tak rok a půl si ještě počkám, ptže na dojíždění zatim není čas, takže jen doma posiluju a zatim dělám TKD který mám ve městě, ale mrtě se na ten thaibox těšim.
A kde se chystáš na vysokou? Jestli do Brna, nechces začít spíše s kickboxem? Pak můžeš lehce přejít na muai thai, ale doporučuji ti Arenu Brno !!! Podle mnohých v Brně nejlepší alternativa, pokud ti něco říkají jména jako Lukáš Wolf, Pepa Rác:-)....
Phaia píše:nevim co si mam o Arene myslet, ale me poslali docela dobre do riti..
Tomkins píše:Phaia píše:nevim co si mam o Arene myslet, ale me poslali docela dobre do riti..
To víš, uspořádal se nábor, nabralo se moc lidí, a teď se musí chvíli počkat, než to pár nováčků vzdáTělocvična není nafukovací, ale když měsíc vydržíš, zase bude místo. Tak je to vždycky.
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 0 návštevníků