ghekon píše:Kdo z nich je ukropcany?
TongPa píše:ghekon píše:Kdo z nich je ukropcany?
To máš jedno, někoho si na těch fotkách vyber a je to...
Myslím, že si sem nikdo jen tak nedovolí dát nějakou ukropcanyho fotku, protože toto fórum je veřejně přístupné a nikdo nestojí o to, aby ho například někteří rodiče nezletilců popotahovali před soud za to, že jejich potomek po shlédnutí ukropcanyho fotky začal koktat, má úzkostné stavy a ve spaní se pomočuje...Poznat ukropcanyho bez náležité přípravy je prostě hazard se zdravím. Nejbezpečnější je dostavit se osobně na setkání bu.cz, kde to má luen výborně zorganizované tak, že účastníkům před ukropcanyho příchodem podává speciální čínský čaj "Velk ji kou lei" který od pradávna pomáhá čínským válečníkům zklidnit mysl před nastávajícím bojem na život a na smrt. Dáš si pár kalíšků a pak už je to celkem v pohodě...
TongPa píše:ghekon píše:Kdo z nich je ukropcany?
To máš jedno, někoho si na těch fotkách vyber a je to...
že jejich potomek po shlédnutí ukropcanyho fotky začal koktat, má úzkostné stavy a ve spaní se pomočuje...![]()
Toman píše:No to že měl Karate triko měla být trochu provokace, původně mi říkal že si vezme triko aikido... sorry Runnare
Gino píše:K tem fotkam - nektere pohledy Runnara nesvedcily o zrovna "pratelskem, pohodovem a lehkem" sparringu. Leckde se tvari, jak kdyby chtel ukropcanyho zatlouct do zeme![]()
![]()
![]()
ukropcany píše:No... fotky a reálny priebeh sú 2 rôzne veci, ktoré sa navzájom nemusia kopírovať...![]()
a keďže som fotky necenzúroval a dal som ich všetky ktoré mám, tak sú tam aj situácie, v ktorých vyzerám byť na tom zle...
Kukol som tie videá a dostal som asi 4 údery, zbytok do rúk... runnar totiž hlavne veľmi dobre kope... ako minulý rok, tak aj teraz...
Toman píše:RUNAR:
To já samozřejmě dobře vím a respektuju to. Ale nenakecáš mi žes nechtěl alespoň částečně vyprovokovovat
ukropcany píše:Tak neviem, mňa tričko shotokan vôbec neprovokuje...Runnar mu robí v každom prípade dobré meno... runnar, ktorý máš dan keď už sme pri tom? A aby toho nebolo málo, v sobotu som si na lige na jednom (vraj) karaťákovi tiež nabil držku... huba na kašu, v nose krv ešte furt, predná noha kaput, sek na brade, fokel...
Dúfam, že aj on je tak dobitý...
Hrozne sa po zápase kamošil...
Jendis píše:ukropcany píše:Tak neviem, mňa tričko shotokan vôbec neprovokuje...![]()
To už bylo zajímavější to Pandovo...co si na sebe nevzal.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník