Bojová umění v Jihlavě pro děti

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Bojová umění v Jihlavě pro děti

Příspěvekod Vosi » úte 09. říj, 2007 6:40

Četl jsem diskuzi na téma bojová umění v Jihlavě a myslím, že někdo budete moci poradit i mě. Mám 7,5 roku starého syna. Chodí třetím rokem do Kobuda (rojing-lijang), ale vzhledem k tomu, že šli poslední dobou s úrovní tréninků dost dolů, ho chci přihlásit jinam. Taky si myslím, že je na čase aby začal trénovat trochu víc už s určitým zaměřením. Nevím ,ale kam by mohl v Jihlavě chodit. Do juda ho dávit nechci (to jsem sám v Jihlavě absolvoval a řekněme že mě nenadchlo), karate s R. Chaloupkou nechci. Jaké jsou v Jihlavě ještě možnosti pro děti v tomto věku? Měl jsem představu něčeho jako je aikido, ale tam berou až od 14-ti let. Do JKA berou dle letáků od 10 let. Poraďte prosím.
Děkuji.
Vosi
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Jendis » úte 09. říj, 2007 9:20

Judo pro piškoty je fajn,ten trenér tam je docela třída.....jinak ještě můžeš na zápas(ke "Kočkovcům").K Chaloupkovi bych kluka asi taky nedal,co se týče JKA,zkus kontaktovat p.Svobodu ( http://karate.ji.cz/welcome.htm ),scénu karate má v Jihlavě dokonale zmapovanou a určitě poradí(prý tu jsou nějaké dvě šikovné holčiny,které vedou děti....jenže bližší info nemám).
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » úte 09. říj, 2007 9:46

Nevidim duvod proc nedat dite do juda, je to imho nejlepsi sport pro male dite, sice jest emoc neporozumi technikam a spol. ale ziska skvelou obratnost, pruznost, silu...
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

.

Příspěvekod luen » úte 09. říj, 2007 9:50

Vidim to stejne. Take jsem zacinal judem, ale asi je to o duvere v trenera. Rozhodne judo neznamena kvalitu. Garantem kvality jsou konkretni lide a za temi je treba dochazet :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » úte 09. říj, 2007 13:04

Jak to tak ctu, tak kazdy s judem zacinal a pak odesel :)
Jinak je to samozrejmne o trenerovi, jsou takovi, kteri chcou vazne neco naucit, a pak takovi, kterym je to jedno a jde jim o prispevky :( Treba ja mam stesti a jsem spokojeny :)
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Vosi » úte 09. říj, 2007 18:49

Diky za rady. Zkusím p. Svobodu a dám vědět.
Vosi
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: Bojová umění v Jihlavě pro děti

Příspěvekod RUNAR » stř 10. říj, 2007 13:47

Vosi píše: Do juda ho dávit nechci (to jsem sám v Jihlavě absolvoval a řekněme že mě nenadchlo).

Jako malej jsem měl několik úrazů :? potom mě přihlásili na judo kde jsem se naučil padat a od tý doby jsem se nikdy pádem nezranil ,

ještě nedávno jsem šel v zimě přes parkoviště a na ledu mi uklouzla noha třísknul jsem sebou na tvrdej led ale díky judo pádům jsem se vůbec nezranil .......i po dlouhých letech co judo necvičim jsem automaticky dal bradu na prsa a odplácnul jsem si :)
Myslím že mi judo takhle zachránilo život nebo zlomeninu lebky :roll: .....
Určitě bych ho dal alespoň na čas někam kde se naučí pády.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » stř 10. říj, 2007 14:58

Vosi píše:Diky za rady. Zkusím p. Svobodu a dám vědět.

jj...dej vědět...sám budu za chvilku řešit prďolku,tak si rád nechám poradit(osobní zkušenost je osobní zkušenost).Zatím uvažuju o tom Judu.... :wink:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na bojová umění a sporty obecně