wushi píše:...26 rokov...ty brďo, to už je čo povedať, takže oslovenie sensei(shifu, guru, ...)je celkom na mieste...len koľko z tých 26 rokov bol fakt tréning? trebárs aj bez učiteľa, ale fakt tréning, teda nie pozeranie videa a čítanie príručiek BU...to mám k svojim 17 rokom praxe pripočítať aj ďalších asi 5, keď som sa karate venoval á la "vidím-to-z-rýchliku"? tak to už cvičím 22 rokov, no to som káder...volajte ma SIFU !!!!
andromeda píše:Picard píše:Kontrola ... mecem .... to je zajimava myslenka. Doporucuji to prednest prislusnym organum Prazske hromadne dopravy, jejim revizorum by se tyto techniky velmi hodily pri kontrole jizdenek.
Ha.......ha.......ha........vtipnéMáš snad na víc, nebo ne ?
andromeda píše:wushi píše:...a to bude teda ako prosím pekne inštruktorka čoho???
Pokud bude, tak akcí s dětmi - příroda, energie, cvičení, ......
F4ust píše:"Sorry všem slušným lidem na tomto fóru, ale mně už pár z vás poslední dobou tak rozesmává"
jinými slovy, cítíte se trapne, ze nemate v rukavu zadnou uspokojivou ospoved?
Masta píše:Pane Polák já myslím že tu nejde o to zda vás osobně znám či ne, ale když se mě někdo zeptá zdá jsem trénoval muay thai a zda tomu rozumím a já mu odpovím ano rozumím, několikrát jsem o něm mluvil s petrem macháčkem a párkrát mi ukázal hakim lowkick tak si o mě lidi budou myslet že jsem magor....a nemyslím že na tom něco změní to že mě nebudou znát osobně.
wushi píše:andromeda píše:wushi píše:...a to bude teda ako prosím pekne inštruktorka čoho???
Pokud bude, tak akcí s dětmi - příroda, energie, cvičení, ......
...s deťmi, v prírode, energia a cvičenie? tak to ti prajem hodne úspechov, sám asi s deťmi veľa času netráviš...na to treba mať skúsenosti, ktoré, ako si sám uviedol, nemáš (pokiaľ si dobre spomínam na palicu...), a kto to tých inštruktorov naučí? no comment...
F4ust píše:hmm, tohle už hraničí s chorobou. jinými slovy tady dáváte již několik dní najevo, že sám sebe považujete za velmi zkušeného a všestranného cvičence bojových uměních, který má natolik nadřeno, že může zkusit cokoliv a bude mu to fungovat...? to jsou mi věci...
andromeda píše:F4ust píše:"Sorry všem slušným lidem na tomto fóru, ale mně už pár z vás poslední dobou tak rozesmává"
jinými slovy, cítíte se trapne, ze nemate v rukavu zadnou uspokojivou ospoved?
Tady už bylo tolik uspokojivých odpovědí ....... a slov ........ a argumentů ..... a není to k ničemu. Ve vašem případě.
A trapně z toho, že se směju, mi teda rozhodně není![]()
![]()
Je totiž čemu se smát. Ve vašem případě. Opět.
andromeda píše:Bohuzel nemam prosim za prominuti ... prosim take o osvetleni te "kontroly mecem", dekuji
Bez urážky, neber to ve zlém..... ale jak si představuješ, že ti v rámci tohoto dialogu odpovím ?
Jak ti mám objasnit to, na co se ptáš ?
Já vím přesně, co cítím, když jsem na tréninku. Ale jak to tu mám vysvětlit slovy, aniž by se jednotlivých slovíček hned nechytla již sehraná partička patrika a spol.
Dej mi rozumný návod a já budu naprosto otevřený.
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků