Moderátor: Picard
Grogrun píše:
Ma smysl se vanovat dvema pomerne rozdilny bojovym umenim najednou? Je lepsi cvicit vic stylu a mit prehled, nebo cvicit jeden a poradne?
Grogrun píše:se snazim cvicit shotokan ryu
Jendis píše:zkusil bych styly nějak se doplňující....box a ŘeckoŘímskej zápas(či Judo)...ideální kombinace,řekl bych.....Přijde na to,kolik má jeden času a chuti makat,aby to mělo nějakej smysl.
TRiTON píše:[
S tutim bych souhlasil..když sem chodil na aikido,tak k nám taky docházeli z karate,aby sme se učili jak bouchnout...
Tak že si myslim,že kombinace karate+judo je výborná,totež třeba ten box s řeckořímským,ale to je obsaženo ve vale tudo,ne?
ghekon píše:... treba mne laka kung-fu, ale nehodi se to k sambuproste pech
TRiTON píše:S tutim bych souhlasil..když sem chodil na aikido,tak k nám taky docházeli z karate,aby sme se učili jak bouchnout...
Tak že si myslim,že kombinace karate+judo je výborná,totež třeba ten box s řeckořímským,ale to je obsaženo ve vale tudo,ne?
ghekon píše:hlavou by to slo, ale s tim casem je problem... slo by to jen v abu ostrava pod vedenim Karla Dolezala o nemz jsem slysel jen same dobre veci... ale zase jednou tydne je docela malo... To by mne spis lakalo nejake cviceni na doma, treba podle knihy, coz ale asi nejde
ghekon píše:njn, ale alespon nejake cviky na protahovani slach, posilovani nohou apod. by se hodily, mam neuveritelne zkracene slachy, a kdyz se je snazim rodlouzit, mam pocit jako by mi praskaly.
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník