Moderátor: Makoto
Genesis píše:nechci zakládat nové vlákno a tak se zeptám tady. začal sem s kickboxem a mám v plánu si pořídit rukavice. může mi prosím někdo vysvětlit, co u nich znamená to "oz" a jaký je ideální na sparring? díky moc
Genesis píše:Tongpa: ve Vamberku a trenér mi doporučil pořídit si set z hayashi, kde sou rukavice 10oz
lukaskon píše:Ty šmejde ... já ti dám, že ses nemohl smíchy udržet, i já občas spáruju v 18oz, ale poslední dobou spíš v 14oz. Ale i těma osmnáctkama jsem pár usměváčků poslal na podlahu
TongPa píše:lukaskon píše:Ty šmejde ... já ti dám, že ses nemohl smíchy udržet, i já občas spáruju v 18oz, ale poslední dobou spíš v 14oz. Ale i těma osmnáctkama jsem pár usměváčků poslal na podlahu
Proboha, jak jsi to dokázal?Už to mám!
Zabral jsi ze všech sil, zvedl jim ty 18oz nad hlavu a upustil!
Neudělal sis kýlu? Seš přece jen takovej drobnější...
Shrek píše:Tak sem byl parkrat u nas v posilovne s par lidma...A zkousel sem si neco malo a sparringoval.A naskytl se dalsi problem.....Kdyz boxuju a mam na sobe bandaze + rukavice a pak to sundam tak mam natekly ruce a klouby celkem hodne...A jako vzdycky po tom jakoby "treningu"Co s tim nebo nedelam v necem chybu?
ukropcany píše:Naposledy keď mal proti mne niekto 10oz rukavice na sparingu, tak som skončil s 3 cm sekom nad okom...Keď vidím, že má niekto desiny, tak ho posielam rovno do prdele...
RBR píše:ukropcany píše:Naposledy keď mal proti mne niekto 10oz rukavice na sparingu, tak som skončil s 3 cm sekom nad okom...Keď vidím, že má niekto desiny, tak ho posielam rovno do prdele...
Nevím na co si stěžuješ, co májí říkat ti co nepoužívají rukavice vůbec když jim to při bezkontaktním boji ujede.![]()
RBR
ukropcany píše:Je trošku rozdiel, keď Ti jedna ujde a keď sa do Teba vysipe 100 kilový chlap a nesprestane kým sa Ti nepodlomia nohy...
P.S. Už Ti niekto na tréningu prerazil podočnicové oblúky? Mne áno... rukavicou...
lukaskon píše:No to jsou problémyv boxu chce každej hubnout a né přibýrat!!! Asi ti to dojde časem, ale když už se ptáš ... Musíš hodně trénovat, fyzicky makat a k tomu hodně jíst. Kup si nějakej creatin, aminokyseliny a proteiny
a to bašti, ale jen k tréninku, jinak je to slabota.
lukaskon píše:Ne, v dnešní době už je to ok. Musíš si ale vybrat dobrou firmu a mám pocit, že tvůj známej žral spíš koňský dávky nepovolenejch látek!
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků