Krokac píše:
Jendis, pěknej odkaz !!! Ale z těch ukázek sebeobrany stylu krav-maga. Jsem zjistil, že dělají úplně ty samé techniky jako my v combatu. Jen tak čistě teoreticky viděl jsem již i techniky od Musada, Scars atd a zdají se mi všechny stejné, lépe řečeno podobného ražení.
Může mi tady někdo vyvětlit rozdíly mezi těmito systémy? Fakt mě to zajímá. Třeba na stránkách www.musadocz.cz jsem si přečetl jak chápají profíci pojmy combat atd. a zase jsem dospěl k tomu, že dělám to samé co oni akorát pod jiným názvem.
Nemělo by se to nějak sjednotit? A ne vymýšlet nové styly jako KAPAP, když efekt a techniky jsou podobné? To si potom může založit sebeobranu pod svým názvem každý.
NAIA píše:Lada: Ten elektrický - Shocknife. Ten zatím nemáme, víš on stojí 500 USD, takže to ještě chvilku potrvá, ale pracuje se na tom. Určitě ho koupíme. Budu mít na webu tento týden nový článek a bude tam i vyfocený tak se mrkni.
Lada píše:NAIA píše:Lada: Ten elektrický - Shocknife. Ten zatím nemáme, víš on stojí 500 USD, takže to ještě chvilku potrvá, ale pracuje se na tom. Určitě ho koupíme. Budu mít na webu tento týden nový článek a bude tam i vyfocený tak se mrkni.
No to mě napadlo že to nebude levná sranda, jsem rád že ho máte v plánu koupit aspoň si ho třeba někdy v budoucnu u vás budu moci vyzkoušet s ním to už musí být o nečem jiném.
Na článek mrknu, já se tam čas odčasu koukám zdali není něco nového![]()
ještě sjem se chtěl zeptat jak to kupujete, objědnáte přes net a necháte poslat nebo vám to někdo dováží?
kamiwaza píše:Také posílám jedno video zaměřené na izraelskou sebeobranu, kterou provádí slovenský mistr na budoshow v Brně. Tomu se říká globalizace![]()
http://www.youtube.com/watch?v=7mGNCh1ffCM
NOKT píše:kamiwaza píše:Také posílám jedno video zaměřené na izraelskou sebeobranu, kterou provádí slovenský mistr na budoshow v Brně. Tomu se říká globalizace![]()
http://www.youtube.com/watch?v=7mGNCh1ffCM
Tož pánové když jste teda tak cool, tož třeba nás jednoho dne poctíte návštěvou a ukážete nám co je teda real selfdefence a co je fakedefence...
defendu píše:4 NOKT
To patřilo mě? Pokud po mě něco chceš,tak si za mnou zajeď ty...
Můžem si pak zahrát takovou hru - já na tebe budu útočit nožem přímým bodnutím (jako ten černouš na tom videu),ale po svém,tzn. opravdicky a ty mi ukážeš jak mi sebereš nůž stejnou technikou jako ten kanaďan,ju?Klidně si od tebe necham rozlámat prsty....
Rozhodně ti,ale nebudu ukazovat co je to real selfdefence...o tom jak vidím máš svojí představu...jen si ti dovolím ukázat co je to real attack,o tom totiž asi nic nevíš....
kamiwaza píše:To Nokt:
Podle tvé reakce bych řekl, že se věnuješ alespoň okrajově krav maze (li system). Jinak já jsem shihana Spišiaka nekritizoval, jen jsem hodil odkaz na video krav magy prováděné tímto slovenským instruktorem
defendu píše:Jen,aby jsme uzavřeli tyhle kecy:
1)Nikde jsem nenapsal nic o tom co učí Galisko,samotnýho by mě to zajímalo.
2)To co tam učí ten kanaďan (Galiskův žák) jsou sračky,zatím si stojím.
Nic víc,toť vsjo
Zpět na armádní a combat systémy...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník