Yvan píše:
Luene, Ty opravdu nezklameš.
Jseš učitě nejaktivnější komentátor všech taiji příspěvků, nejenom na tomto threadu.
Mám k Tobě dotaz :
Jaké jsou Tvoje osobní zkušenosti s taiji? Tedy zejména, jak dlouho a u koho jsi se taiji učil?
Předem díky za odpověď.
Ja ...
ja sem nedavam cirkus videa
Yvane zarazi me jedna vec ... v kung fu rozumis vecem, nad kterymi si lamaji hlavu ti nejpovolanejsi. Ale pochopit to, ze nemam nic proti tai ji ("X" krat jsem to psal) je nad tvoje schopnosti ... Nektere veci asi nemaji logicky zaver, vid?
Me osobni zkusenosti s tai ji jsem uz tady take nekolikrat popisoval, ale to ti ve tve statistice take uniklo, ze? Konec koncu vzdyt neni problem ... muzeme se sejit a dame tui shou

Tva otazka bude zodpovezena v kratkem momente.
Se priznam, ze mam na lidi kolem tai ji tak trochu smulu (ted prehanim ... znam jich par a uz jsem je i nekolikrat zminil

snad jen tedy doplnim, ze nam tady roste nova generace zajimavejch lidi jako je PC/Pavel nebo treba Raptor/Martin - myslim, ze je znas

).
Ale krome techto lidi za mnou obcas zabloudi jen ti, kteri cvici "teprve" 10-15 roku. Jsou bud namachrovani teoretici a nebo porad novacci/zacatecnici. Vetsinou se pak rozpovidaji a ja zjistuji, ze vlastne ve vztahu k bu, resi naprosto trivialni otazky, zamaskovane do literarnich del naivni a kycove lidove moudrosti.
Yvane mam vyborny napad, prijd k nam na caj a mohl bys muj pohled na vec klidne zmenit.

Jsem se doslechl, ze jsi sikovnej a praktik. Tak v tom nevidim problem
Opravdu nejsem bubak Yvane, ale kdyz vidim totalni kravinu, tak ji identifikuji

Rika se tomu ROZUM
To co jsem videl na tom videu, je ... mirne receno podprumerne. Hercu ... at uz tech profesionalu nebo ochotniku, jsou plna media. Pripoustim, ze jsou lidi, kteri maji radi srandu ... ja se mezi ne take pocitam, ale tohle preci neni dobre ani jako vtip ... mozna je to otazka vkusu, nevim?!
Mam rad kung fu, mam rad tai ji, ale nemam rad oblbovaky typu R.Hladika, tak sorry jestli jsem ti sahnul na tvuj idol ... Nabidka plati, stav se u nas a ja ti slibuji, ze dostanes prostoru, kolik budes chtit

(nemyslim to ironicky)
Jinak Roza to napsal velmi jasne, logicky a hlavne strucne
PS: Snazil jsem se to psat pomalu, aby to bylo jasnejsi