http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/30.10.2007/207522161600034-21:00-1-vsechnoparty-lubomir-lipsky-zora-jandova-josef-mlady.html

pavela píše:V top 10 čeho, klaunů?TF píše:no jo Zora ta už s tím svým cvičením byla myslím už i v top 10 pokud se dobře pamatuju
Vždyť se ztrapňuje sama. Já na to koukal a bylo mi traně za ní. Ona asi vůbec nepochopila že je za trubku?kumori píše:pavela píše:V top 10 čeho, klaunů?TF píše:no jo Zora ta už s tím svým cvičením byla myslím už i v top 10 pokud se dobře pamatuju
paní Zora je zdá se velmi sympatická dáma, která jako jedna z mála VIP propadla BU a podle toho by se s ní mělo nakládat a být trochu schovívaví, nemyslíte džentlmeni?
wushupetr píše:že se k tomu vrcím. Teď jsem se na to teprve kouknul a hrůzazajímalo by mě, jestli se Zora třeba k něčemu tady nebo někde vyjádřila. Jednou jsem narazil na nějakou stránku, kde se jí lidi ptali a ona jim odpovídala a někdo jí tam svou otázkou zahnal do kouta a ona odpověděla jen že nemá čas na dopověď nebo co, nějak tak.
![]()
Tak mě zajímá, jestli vám někdy na něco vodpověděla. Asi ne co?
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků