TierraZ píše:Moc dekuji ale zapomela jsem upresnit ze se jedna o sestavu s gymnastickou tyci. Asi by mi postacilo jenom to par krat videt a skusit si to at me opravite jestli to delam blbe
vyjašli se na sestavy, s tyčí se musí cvičit základy, jinak ti to k ničemu nebude. Taková hůlka, to vůbec neni nic jednoduchýhoTierraZ píše:Moc dekuji ale zapomela jsem upresnit ze se jedna o sestavu s gymnastickou tyci. Asi by mi postacilo jenom to par krat videt a skusit si to at me opravite jestli to delam blbe
pavela píše: vyjašli se na sestavy, s tyčí se musí cvičit základy, jinak ti to k ničemu nebude. Taková hůlka, to vůbec neni nic jednoduchýho
TierraZ píše:moc dekuji. Ono efektivne kroutit s tyci nad hlavou umim a neni gymnasticka a je mi to k nicemu / receno obrazne / jelikoz ted potrebuji nejak tu divnou gymnastickou. Cetla jsem si popis te sestavy a nejak to ma fantasie ani predstavivost nebere
Jian píše:Jsem jediny kdo je z toho jelen?
TierraZ píše:Tady je popist te sestavy, kdo mi ji dokaze pradvest dostane ...![]()
Charakteristika
Testování celkové úrovně obratnosti a kloubní pohyblivosti.
Pomůcky
Gymnastická tyč o délce 95 cm, žíněnka nebo koberec.
Provedení
• Základní postoj - postavte se naboso do stoje mírně rozkročného.
• Držte gymnastickou tyč nadhmatem za zády (úchop asi o 20 cm širší, než je šíře ramen), v poloze vzadu rovně.
• Tyč držte stále oběma rukama a překročte ji jednou i druhou nohou.
• Potom se vzpřimte s tyčí vodorovně před sebou, proveďte rychle sed a leh na zádech a přitom provlečte obě nohy nad tyčí a vstaňte.
• Tím se opět dostanete do základního postoje.
• Sestavu opakujte 5x co nejrychleji a bez přerušení.
defendu píše:Ty jsi blondýna,že jo?![]()
TierraZ píše:Tady je popist te sestavy, kdo mi ji dokaze pradvest dostane ...![]()
Charakteristika
Testování celkové úrovně obratnosti a kloubní pohyblivosti.
Pomůcky
Gymnastická tyč o délce 95 cm, žíněnka nebo koberec.
Provedení
• Základní postoj - postavte se naboso do stoje mírně rozkročného.
• Držte gymnastickou tyč nadhmatem za zády (úchop asi o 20 cm širší, než je šíře ramen), v poloze vzadu rovně.
• Tyč držte stále oběma rukama a překročte ji jednou i druhou nohou.
• Potom se vzpřimte s tyčí vodorovně před sebou, proveďte rychle sed a leh na zádech a přitom provlečte obě nohy nad tyčí a vstaňte.
• Tím se opět dostanete do základního postoje.
• Sestavu opakujte 5x co nejrychleji a bez přerušení.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 3 návštevníků