Picard píše:Skoda ze teda budeme mit jen jednu sermirskou helmu, ja muzu vzit akorat sportacky kord, helmu taky nemam. Kdybychom meli dve tak uz bys dalo kordit poradneAsi nemuzete nekdo nejakou jeste sehnat, co?
Borek píše: nerad bych se dostal do krizku s nekym kdo ma duralovy kord a snazi se mi bodnout.... vzhledem k tomu jak je zaraz v italske skole oblibenou akci a vzhledem k tomu ze se nejcasteji smeruje do obliceje, jsem k tomu s temito cepelemi ponekud skepticky...
Jian píše:Tak ja narozdil od BuFFa doufam v opak.. prece z toho by nemohl mit ale vubec zadne poteseni, porazit nekoho kdo nam uz prachnivi a oprasuje se jako exponat nekde v muzeu.
Borek píše:Jendisi neprehanej, zas takova celebrita nejsem:-)
Borek píše:Jendisi neprehanej, zas takova celebrita nejsem:-)
BuFF píše:Jendisy vydrž za pár hodin se ho na to budeš moc zeptat osobněTohle snad není třeba řešit tady na foru. A vůbec už máš koupený lístek na vlak a zabalenej spacák
![]()
![]()
BuFF píše:2NAIA: nikdy se nepoměřujou styly ale konkrétní lidi. Každej styl je v zásadě stejnej, jen se liší tréninkovými metodami. To že někdo tvrdí, že jeho styl je lepší je dost často jenom jinej výraz pro tvrzení "můj učitel/nebo já je dobrej bojovník". Naše setkání bude setkání konkrétních lidí a jejich dovedností. Styly a školy tam moc nehrajou roli.
Picard píše:Ahoj, zitra tam bohuzel na 10.00 nestihnu byt, vezu pritelkyni do prace, dorazim tak mezi 11.30 - 12.00.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků